Vzhledem k aktuální situaci s rychle se šířícím Covid-19 (dříve značeným jako 2019-nCoV či "nový koronavirus") a plošné nedostupnosti roušek/masek/ústenek jsme pro naše zákazníky přes naše partnerské centrum objednali 55.000 masek z nanovlákna vyrobených v České republice.

Tyto masky prokazatelně chrání před 99,9% virů a bakterií, smogem, prachem, roztoči, pyly a dalšími alergeny.

Jedná se o jedinou obličejovou masku na světě, která využívá nejnovějších technologií nanovláken s třívrstvou membránou. Tato nanovlákna jsou 500-1000x tenčí než vlas a vytváří hustou strukturu, která dokáže zastavit nejmenší pevné i kapalné částice.

Účinnost filtrace virů (VFE) a bakterií (BFE) byla testována v americkém institutu Nelson Labs (TM) zaměřeném na mikrobiologické testy. ReSpimask dosáhla účinnosti 99,9 % pro záchyt mikroorganismů.

Předobjednávka nanovlákenné masky navržené v ČR byla spuštěna. K dodání dojde v průběhu května.

„Zároveň se nám podařilo sehnat jiného prodejce s kvalitními respirátory, které jsou okamžitě k odeslání,“ potvrdil jednatel společnosti JUDr. Tomáš Česal. Jedná se o respirátor s certifikací KN95 (FFP2).

„Pro prodej prostřednictvím nákupní galerie PoštovnéZDARMA.cz je zajištěno 30 000 kusů. Tyto respirátory jsou po objednání ihned odesílány. Dodání ke konečnému zákazníkovi pak trvá obvykle 10-40 dnů. Očekáváme, že oba druhy ochranných pomůcek budou vyprodané nejpozději v průběhu příštího týdne s tím, že dodání dalších kusů nyní není vůbec jisté.“

PoštovnéZDARMA.cz je nákupní galerie, tedy marketplace, kde mohou prodejci z celého světa nabízet a dodávat své zboží do 12 zemí světa. Aktuálně působí v České republice, Slovensku, Polsku, Maďarsku, Rumunsku, Bulharsku, Chorvatsku, Srbsku, Bosně a Hercegovině, Slovinsku, Turecku a Ukrajině.

Zákazník si může od obou roušek objednat maximálně 20, resp. 25 kusů.

KOUPIT

Grafické znázornění výskytu Covid-19. Situaci můžete sledovat živě na Covid19info.live