Rozsiahla kampaň, ktorá upozorňuje na deň dopravy zdarma, sa nedá ignorovať. Valí sa doslova zo všetkých strán. Tento populárny trik, ako rozpumpovať internetové predaje, k nám dorazil z USA. Ide o jeden deň v roku, kedy sa u vybraných prodejcov, ktorí sa k akcii pripoja, neplatí za dopravu. ALE! Podmienkou je určitá, vopred stanovená minimána hodnota objednávky. A tiež nao čakať celý rok na jeden jediný deň, kedy je možné ušetriť na poštovnom? V našej nákupnej galérii myslíme na našich zákazníkov každý deň v roku. U nás sa skrátka poštovné nikdy neplatilo, neplatí a ani platiť nebude. A čo viac, nezväzujeme našich zákazníkov ani minimálnou hodnotou objednávky. Je jedno, či je objednávka na sumu 300 Kč alebo iba 30 Kč. Všetci majú u nás rovnocenné podmienky.

 

Aj také produkty v cenovej relácii od 29 do 59 Kč si u nás môžete objednať bez toho, aby ste si k nim museli pripočítavať poštovné:

Stereo sluchátka 3,5mm pro běžné přehrávače - peckyPropiska ve tvaru injekční stříkačky s kapalinou uvnitřZarážky na náušnice průhledné - 100 kusůNálepky na nehty ve stylu francouzské manikúrySemínka - malá kulatá mrkevNanopodložka do autaLeopardí otvírák na klíčePraktická LED lampička na knihu s klipemKrabička na 4 kusy AA/AAA bateriíBarevné dotykové pero (stylus) s plastovým trnem - 6 barev20 kusů dekorace na nehty v designu zipu - zlatá barvaDigitální silikonové hodinky ION - Červené

 

Nenechajte sa napáliť lacným marketingovým trikom a objednávejte si tovar s poštovným zdarma po celý rok.