Zima se blíží a každý majitel pejska by měl mít připravený nějaký slušivý obleček pro svého čtyřnohého přítele. Mnoho lidí si myslí, že pes oblečení nepotřebuje. Opak je pravdou! Většina veterinářů oblečky vřele doporučuje především pro plemena, jako jsou čínský naháč, čivava, krysařík a yorkšírský teriér. Dále pro ta plemena, která mají krátké nohy a otírají se břichem o sníh. Oblečky se stávají důležitou součástí každého pejska.

 

Obleček v designu berušky a obojek s kamínky

Hotelová dědička Paris Hilton je pověstná oblečky pro své mazlíčky, především u oblíbené čivavy jménem Tikerbell (Zvoněnka). Svým miláčkům je schopná nakoupit garderóbu za desítky tisíc. Čivavu má vždy při ruce ať už v náručí nebo v kabelce jako módní doplněk.

Oblečte svého mazlíčka do oblečku v designu berušky, ochrání ho před zimou a působí velice originálně. Celkový dojem dotvořte pomocí obojku s třpytivými kamínky v červené nebo černé barvě. 

 

 

 

 

FBI obleček a obojek s ostny

 

Jestliže Váš pes není žádná bábovka, ale pěknej drsňák, pořiďte mu FBI obleček, který má čtyři nohavice, teplou podšívku a zapíná se na patenty. Uchrání břicho pejska hezky v teple. Skvělým doplňkem k tomuto oblečku je obojek s ostny, který dotvoří celkový dojem.

 

 

 

 

Princeznovský look

 

 

 

Kdo říká, že psí oblečky jsou jen na zimu? Máte-li doma malou psí slečnu, pořiďte jí sladké růžové šatičky.  Krásný obojek s růží skvěle vynikne na bílé či černé srsti. Novinkou jsou různé přívěsky s kamínky na obojek, co třeba stříbrný s korunkou. Obyčejná vodítka Vás nudí? Vyzkoušejte duhové vodítko s kšíry. Má plastovou sponu pro snadné zapnutí.

 

 

 

 

Doplňky pro pejsky

 

Proměňte svého mazlíčka v elegána. Ozdobte to barevným textilním motýlkem či kravatou s potiskem. Buďte si jistí, že takového fešáka jen tak někdo nepřehlédne.

 

 

 

Přejeme Vám i Vašim mazlíčkům ten správný výběr slušivého oblečku :-)