Den dětí

1. červen již klepe na dveře a to neznamená nic jiného než, že vypukne další DEN DĚTÍ! Ne snad, že bychom vás nabádali k jakémukoliv rozmazlování, ale troška té pozornosti žádnému dítěti rozhodně neuškodí. Že nevíte, co tentokrát pořídit? Pojďme  se společně podívat na zajímavé produkty, které potěší každého. 

DÁRKY PRO NEJMENŠÍ

Vybírat dárky pro ty nejmenší prcky je v podstatě dost jednoduché. Stačí, aby ta "věc" blikala nebo vydávala nějaký zvuk a máte vyhráno. Na mrňata samozřejmě myslíme, a proto v nabídce naleznete produkty jako třeba Dětský hudební kobereček - Zvířátka u potokuFarma zvířat - hudební hračka pro děti nebo Hrací piáno pro děti.

Dětský hudební kobereček - Zvířátka u potokuFarma zvířat - hudební hračka pro dětiHrací piáno pro děti 

DÁRKY PRO STARŠÍ

Vybrat něco těm starším je o poznání těžší. Nic jim není recht a navíc spoustu věcí okoukají u kamarádů. Přesto se můžete pokusit uspokojit i jejich požadavky. Pokud si vaše dcera ráda hraje s panenkami, určitě ocení Botičky pro panenku Barbie. Máte doma malého modeláře? Tak ten by pro změnu mohl ocenit 3D puzzle - Tower Bridge. Možná si pamatujete devadesátá léta, kdy se obrovským hitem stalo tamagoči. My se snažíme tento hit oživit a nabízíme Oblíbenou retro hračku pro děti - Tamagotchi.

Botičky pro panenku Barbie 3D puzzle - Tower Bridge Oblíbená retro hračka pro děti - Tamagotchi - modrá

Že jste nic nevybrali? Tak se zkuste podívat do nové kategorie DEN DĚTÍ, kterou jsme pro vás připravili. Pokud jsou vaše děti trochu odrostlejší, doporučujeme vám také navštívit kategorii Móda, kde naleznete oděvy jak pro muže, tak ženy. Pokud jste ani tam nevybrali, nevadí. Hlavně na Den dětí nezapomeňte a udělejte si na ty svoje prcky čas.