Silvestr 2016

Konec roku už se blíží a všichni nedočkavě vyhlížíme Štědrý den. S končícím rokem však nepřichází jen Vánoce, ale také Silvestr. U nás na PoštovnéZDARMA.cz je tato událost velice populární (ne snad, že bychom propadali alkoholismu, ale milujeme ohňostroje), a proto jsme na tuto událost perfetkně připravení. Navíc pokud dočtete článek až do konce, můžete vyhrát zajímavou cenu!

PŘÍPRAVA PÁRTY

V takto významný den se asi málokomu chce sedět doma a sledovat "mejdan roku z Václaváku". Pokud myslíte, že mám pravdu, není nic jednoduššího, než sezvat pár kamarádů a připravit parádní domácí párty. Nemusí to být nic přehnaně okázalého, přeci jen nebudete hostit prince Williama s manželkou Kate. Stačí na zeď hodit Řetězové girlandy, pro děti připravit Dětské párty balonky nebo Nafukovací balonky na dětskou party a máte vytvořen základ pro pěkný večer. 

Řetězové girlandy trojúhelníčkyDětské párty balónky Nafukovací balónky na dětskou narozeninovou párty

 

OBČERSTVENÍ

Jasně, udělat perfektně vypadající večírek má něco do sebe. Ale asi se všichni se shodneme, že bez pořádného jídla a hlavně pití by to nebylo ono. Že nevíte, jak na to? Nechte si poradit! Na jednohubky použijte Sadu napichovátek v podobě ptáčků, koktejly připravujte v Plastovém šejkru a do každého drinku vhoďtě kostku ledu v podobě Titanicu a máte vyhráno. A co podávat? Fantazii se meze nekladou. Určitě nikdo nepohrdne klasickými koktejly, jako jsou Mojito, Cuba Libre nebo Sex on the Beach, ale pokud chcete skvělou párty posunout na párty nezapomenutelnou, můžete se inspirovat drinky na tomto kanále

Sada napichovátek v podobě ptáčkůPlastový šejkr - 300 mlFormička na led ve tvaru Titaniku a ledových ker

ZÁBAVA

Na první pohled by se mohlo zdát, že vás nabádám pouze k pití, ale není tomu tak. Pořádná párty se neobejde bez zábavy a i na to jsme připravení. Když budete chtít rozvlnit boky, můžete zapojit Rotující disko světlo. Zajímavou zábavou je také fotokoutek, který můžete vybavit Zábavnými fotorekvizitami. No a když se večírek zvrhne, přijde na řadu Panáková párty hra. Její pravidla jsou velice jednoduchá a je důležité její hraní správně načasovat - vzhledem k jednoduchosti pravidel a rychlosti hry se totiž nemusíte dožít půlnoci :)

Rotující disko světlo Zábavné fotorekvizity - 31 ks Panáková párty hra

SILVESTROVSKÁ SOUTĚŽ

Samozřejmě nic se nesmí přehánět a o alkoholu to platí dvojnásob. Ovšem váš mozek si po pěti pivech a pěti rumech nebude myslet to samé, co druhý den ráno. Univerzální rada na léčbu kocoviny asi neplatí, tak můžu nabídnout maximálně svůj recept - ke snídani si dejte talíř hranolek se 2 volskými oky, zapijte to půl litrem coly a budete jako rybička. MÁTE JINÝ RECEPT? NAPIŠTĚ NÁM HO DO KOMENTÁŘE, TEN NEJLEPŠÍ ZÍSKÁ CENU! A o co se hraje? Vítěz získá Podsedák v podobě zeleniny a ovoce dle vlastního výběru (platí pouze pro podsedáky, které jsou skladem). Odpovídejte do 31.12.2016.

Všechny silvestrovské produkty naleznete v kategorii Silvestr 2016 a já vám jménem PoštovnéZDARMA.cz přeji ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK!

Podsedák v podobě zeleniny a ovoce

VÝHRU V TÉTO SOUTĚŽI ZÍSKÁVÁ SLEČNA ANETA. BLAHOPŘEJEME!