Plesový lookbook

 

Pomalu končí listopad a sezóna maturitních plesů je v plném proudu. Ať už jste student či rodič, je pro vás toto období plné stresu, ale i radosti. Pro nadcházející maturanty je maturitní ples takovým posledním rozptýlením před nastávající zkouškou dospělosti, které se všichni obávají, ale nakonec ji zvládnou.  A pro jejich rodiče je maturitní ples připomenutím toho, že doma již nemají svá malá děťátka, ale dospělé muže a ženy.

Sezóna maturitních večírků přímo vybízí k tomu se krásně obléci a učesat a protančit na plese vaše nejhezčí střevíčky. Sestavili jsme pro vás tento plesový lookbook. Pokud se vám některý z modelů bude líbit, stačí kliknout na odkaz v textu a ten vás přesměruje na stránku produktu. Inspirujte se a vyražte plesat!

 

Ledová královna

Ledová královna

Tomuto looku vévodí ledově modrá a třpytivě stříbrná barva. Budete v něm vypadat jako neodolatelná ledová královna. Nádherné dlouhé modré šaty jsou na vrchním dílu ozvláštněny krajkou. Kabelka je také v modré barvě a krásně se třpytí, je sama o sobě šperkem. Outfit je doplněn sadou srdíčkových náušnic a náhrdelníku a jemným prstýnkem s kamínkem. K podtrhnutí královského looku je tato štrasová korunka do vlasů jako stvořená.

 

Modrá extravagance

Modrá extravagance

Tento look je vystavěn netradičními doplňky, díky kterým budete nepřehlédnutelná. Jednoduché tmavě modré krátké šaty barevně ladí s velice extravagantní průhlednou kabelkou. Veškeré šperky pasují obyčejný outfit nad průměr. Velice krásný je náhrdelník, který je v barvě šatů a kabelky. Zajímavým prvkem celého outfitu jsou masivní náušnice ve zlaté barvě. Finální look už jen doplňuje sada rebelských prstýnků.

 

Romantická víla

Romantická víla

Tento outfit se hodí pro křehké dívky a dámy. Působí romanticky, svěže a mladistvě. Jemné světle růžové šaty jsou dlouhé až na zem a na prsou jsou poseté flitry. Malá stříbrná kabelka je také jednoduchá a barvou ladí k flitrům na šatech. Jemnost celého outfitu podtrhují doplňky. Set kruhových náušnic a náhrdelníku, výrazný prsten se štrasovými kamínky a romantická čelenka do vlasů.

 

Černá elegance

Černá elegance

Tento outfit je elegantní, ale zároveň velice sexy. A to hlavně díky krátkým černým šatům.  Mají řasenou sukni a hluboký výstřih do V. Jejich horní díl je ozdoben krajkou. Černá kabelka zdobená zlatými rytinami barevně ladí s šaty. Sada náhrdelníku s náušnicemi a sada prstenů jsou ozdobeny drobnými kvítky jsou ve zlaté barvě a perfektně doplňují celý look.