Doprava zdarma

Častým problémem nakupování na internetu je cena poštovného. Představte si, že sháníte maličkost za pár korun a prodejce vám dvojnásobek napálí jako poštovné. Odrazuje vás takový postup? Už vás to unavuje? Chcete změnu? Podívejme se na čtyři způsoby, jak ušetřit za poštovné!

1. Prvním způsobem je využít den dopravy zdarma. Jde o den, kdy vybrané eshopy nabízí své produkty s dopravou zdarma. Letos tento den připadá na 15. listopadu, a je tedy za dveřmi. Akce je to určitě hezká, ale přeci jen by to chtělo asi častěji než jednou do roka. 

2. Druhým způsobem je nakupovat v kamenných obchodech. Tento způsob je dozajista efektivní, co se šetření za poštovné týče, ale tím asi výhody končí. Musíte vyrazit do zachmuřeného počasí a mačkat se mezi lidmi. Nabídka v kamenných obchodech navíc zpravidla nebývá ani zdaleka tak široká jako na internetu. A přeci jen je trošku pohodlnější počkat, než vám někdo objednané zboží přinese před dveře.

3. Samozřejmě existuje mnoho, řekněme trochu invazivnějších způsobů, jak obejít placení poštovného. Můžete přepadnout pošťáka a nezaplatit dobírku. Můžete také zkusit oprášit tradici soví pošty. Ovšem náklady na živení soví flotily asi přesáhnou průměrné ceny poštovného v českých luzích a hájích.

4. A jaký způsob je nejlepší? Nakupujte na PoštovnéZDARMA.cz! V naší nákupní galerii nemusíte čekat na den dopravy zdarma. U nás totiž poštovné nebudete platit nikdy. Je jedno, jestli za nákup utratíte 30 nebo 3000 korun, cena zboží je konečná a žádné další poplatky nenajdete. Takže Den dopravy zdarma je na PoštovnéZDARMA.cz celý rok! 

Že nevíte, co si z naší nepřeberné nabídky vybrat? Za tímto účelem vznikla kategorie DEN DOPRAVY ZDARMA. A co v ní najdete? Všechno! Od samolepek na zeď, přes dekorace do bytu, až po něco na sebe. Namátkou jsem pro vás vybral Dlouhou dámskou mikinu, Samolepku na zeď - Ničivá tornáda nebo Svítící náhrdelník s přívěskem v podobě srdce

Dámská dlouhá mikina s nápisy3D samolepka na zeď - Ničivá tornáda Svítící náhrdelník s přívěskem v podobě srdce