Banner Sedy a lehy

Minulý týden k nám dorazila další zásilka plná SKLADOVEK. Jako vždy jsme v ní objevili veliké množství krásného zboží. Nejvíc mě tentokrát zaujaly polštáře, a proto jsem se rozhodl vám je trochu přiblížit. 

Každý z našich stálých zákazníku už určitě někdy narazil na dnes již tak trochu legendární polštář v podobě dřevěného polena. To ale není jediný kousek, který by se dal souhrnně zařadit do subkategorie stavební materiály. V nabídce totiž najdete také polštář ve tvaru kusu dřeva, pohodlný polštářek v podobě cihly nebo podsedák v podobě kusu dřeva. Takže pokud máte doma stavaře, tesaře nebo jiného řemeslníka, mám pro vás tip na originální dárek ke svátku či narozeninám.

Vzhledem k tomu, že je léto a my víme, že mnoho z vás bude trávit svůj volný čas na zahrádkách, podsedáků jsme vzali trochu víc. Přesněji řečeno mluvím o Podsedáku v podobě zeleniny a ovoce. Je libo kiwi, pomeranč nebo meloun? Že preferujete zeleninu? Žádný problém, v tom případě to bude rajče. A nebo snad máte zdravé výživy až po krk a chcete trochu zhřešit? I na to jsme mysleli! Jeden z podsedáků totiž vypadá jako obří sušenka! 

Zapomenout samozřejmě nemůžeme ani na ty nejmenší. Ti si určitě zamilují polštářek v podobě ovečky, 3D polštářek v motivu pejska a kočky nebo cestovní polštář ve tvaru U - zvířátka.

Ale proč vám to všechno vlastně říkám? Podívejte se na to v tomto videu!

Který polštářek vás zaujal nejvíc? Nebo si představujete úplně jiné motivy? Napište nám to do komentářů, rádi si přečteme vaše návrhy a názory. Pokud by se vám líbil jakýkoliv produkt v našich Skladovkách, neváhejte nám jeji též napsat do komentáře a v příštím videu mohu ukázet třeba ten. Přeji příjemnou zábavu a zase příště čau!