Den dětí

Na webu jsme pro vás a vaše ratolesti otevřeli novou speciální sekci ke Dni dětí. A je samozřejmě plná barviček, parádních slev a zábavy. Jak jsme tak chystali všechny ty kousky, přemýšleli jsme, jak by asi mohly potěšit i vás, dospěláky. Jasně, jakýkoli dárek pro děti je dárkem i pro vás. Protože je na chvíli zabavíte (známe, ne?). Ale my jsme šli ještě dál a máme pro vás hned několik důvodů, proč tyto dárky budete zbožňovat vy, dospěláci!

Světlo na konci tunelu dospělosti

Někdy nejsou vaše vyhlídky dvakrát slavné. Před očima máte denně skvrny od kakaa, hromady brambor k oloupání, domácí úkoly k podepsání, rozkydané kaše, rozházené hračky… Váš běžný den se sem tam jeví jako takový temný rodičovský tunel. Tak co si trošku posvítit k radosti?

Pořiďte svým mrňousům svíticí vychytávky, ze kterých se jim rozsvítí očka. A ta pak rozzáří i váš starostlivý dospělácký život. Můžete si posvítit třeba na tyto dárečky:

Fluorescentní motýlci na zeď 6 LED svítících pramínků do vlasů

Těžký úděl rodiče? Dnes žádné Já, robot

Děti usnuly, manžel utekl na jedno a vám dělá společnost sklenka vína. Filozofujete. Mateřská a celkový úděl rodiče vám připomíná život na baterky. Fungujete na základní příkazy – čůrání, krmení, vaření, uklízení, praní… V noci se napojíte do peřinové nabíječky a druhý den si to jedete znova.

Co takhle chvilku ovládat někoho jiného? Vraťte se do dětských let a půjčte si od svých nejmenších tyto prďácké kámoše! Vyhrajete si s nimi ještě víc, než oni. Tedy pokud vám je půjčí :)

Solar bot 4 v 1 - interaktivní hračka na solární pohon Mini quadcopter na dálkové ovládání - dvě barvy

Nezapomeňte na svůj talent!

Vaše dítě se celé nadšené chopí prutu, a když vidíte, jak s ním nesouvisle šmrdlá nad plastovou vodní hladinou, nenápadě nahodíte taky. A než si to stačíte uvědomit, všechny rybičky jsou venku a vy vzpomínáte, jak jste si tuhle hru kdysi brutálně dávali. Ještě že se dají lovit pořád a pořád dokola.

Když jsme u talentu, ten svůj můžete probudit i s těmito zábavnými nástroji. Staňte se Salvadorem Dalím nebo Curtem Cobainem, děti budou vaše vernisáže a koncerty zbožňovat!

Dětská hra - magnetické rybičky 80 x 60 cm dětská kreslící podložka 80 x 60 cm dětská kreslící podložka

Last minute záchrana

Probudí vás řvoucí (a pětkrát posunutý) budík. Zaspali jste. S ospalkou v oku pobíháte po bytě, čtyřikrát šlápnete na kostičku ze stavebnice, dusíte se suchým šampónem, ale to nijak neubírá vašim vlasům na tragičnosti. A gumička? Samozřejmě není po ruce.      

Pojistěte si snadnou pomoc a pořiďte svým holčičkám (nebo dlouhovlasým chlapečkům) tyto veselé ovocné gumičky. Určitě se s vámi rády rozdělí, když to budete nejvíc potřebovat.

Gumička nebo klip do vlasů s ovocem Gumička nebo klip do vlasů s ovocem

A jaké dárky z naší nové sekce byste ocenili vy? Napište nám do komentářů i vy svůj tip! A nezapomeňte – také jste něčí dítě. A zasloužíte si oslavovat, ať je vám pět, třicet pět, padesát pět nebo sto pět. Tak hezký Den dětí a nezlobte! :)