Den dětí

Pomalu se blíží 1. červen, na který připadá Mezinárodní den dětí! Pokud nepočítáme Vánoce, narozeniny a svátek, jedná se pro leckteré dítě o nejoblíbenější den v roce. Nejenže se nezadržitelně blíží konec školního roku, ale ratolesti očekávají dáreček od svých milovaných rodičů. Pokud nepatříte mezi příbuzné rodiny Rockefellerů a neplánujete svému potomkovi koupit byt v Miami, akcie Applu nebo nejnovější model Bugatti, nakoukněte do kategorie Den dětí, kde vám poradíme, jak potěšit dítě bez nabourání rodinného rozpočtu.

Dárky pro prcky

S věkem roste očekávání, a proto jsou ti nejmenší nejvděčnější. Dejte dítěti školkou povinnému kus provázku na špejli a uvidíte, jak dlouho si s ním vyhraje. Poté zkuste něco podobného s šestnáctiletým puberťákem a budete přesně vědět, o čem mluvím. Velice populární jsou vzdělávací hračky, mezi které patří například Barevné pěnové puzzle. Nejenže si mohou stavět rozličné obrazce, ale trénují čísla a písmena, což se při nástupu do školy bude velice hodit. Pokud společně chcete procvičit soustředění a pozornost, mohla by vás zaujmout dětská hra magnetické rybičky. Nejenže zažijete legraci, ale třeba z vašeho syna vyroste nový Jakub Vágner. A pokud svým potomkům rádi vyprávíte pohádky, je skvělé k tomu předvést i nějaké to divadýlko, což velice jednoduše zvládnete s plyšovými maňásky na prsty. Součástí balení je deset roztomilých zvířátek, takže Shakespearovské drama asi nezahrajete, pokud se však spokojíte s jednoduššími díly, postačí vám náramně.

Barevné pěnové puzzle Dětská hra rybičky Plyšoví maňásci 

Dárky pro výrostky

"Já chci tuhle hračku, protože František jí má taky!" Poznáváte tuto větu? Dostáváme se k věku, kdy uspokojení ratolesti začíná být těžší a řekněme trošku dražší. Přesto se o to můžeme pokusit. Troufám si tvrdit, že nadpoloviční většina rodičů, která u nás nakupuje, má doma malého fotbalistu. Stejně tak si dovolím tvdit, že nejeden z nich má na stěně plakát oblíbeného klubu nebo fotbalisty. Je jedno, jestli má radši Ronalda nebo Messiho, Chelsea nebo Manchester United, fotbal prostě miluje každý kluk. A proto by neměla zůstat v pozadí 3D samolepka pro fotbalové fanoušky. A jak zabavit kluky, když zrovna neprohání merunu po zeleném pažitu? Dejte jim robota! V nabídce máme Solar bota 4 v 1, ze kterého nejenže sestavíte čtyři různé modely, ale navíc je poháněn solárním pohonem. Jen pozor, aby solar bot nakonec neskončil v rukou tatínka :) A samozřejmě nesmíme zapomenout ani na malé slečny. Těm by se mohla zamlouvat Plyšová LED hvězdička, která mění barvy.

3D samolepka pro fotbalové fanoušky Solar bot 4 v 1  Plyšová LED hvězdička

Dárky pro teenagery

A dostáváme se k Mission impossible, a to k uspokojení puberťáka. Přesto se o to pokusíme. Velké množství z nich má mnoho nevybouřené energie, kterou je potřeba lehce utlumit. Zkuste to za pomoci 3D puzzle - Tower Bridge. K jeho sestavení je potřeba klidu, soustředění i trochu té invence. Pokud se mu to podaří, získá do pokoje neotřelou dekoraci. A když jste u těch dekorací, samozřejmě v nabídce nesmí chybět samolepka na zeď. Teenagerům by se mohla zalíbit třeba ta s motivem kosmonauta. A ačkoliv se puberťáci tváří, že na hraní nemají čas a jsou na to moc staří, tak věřte, že z toho nikdy nevyrostou. Jde jen o to, je nějak zaujmout, což se může velice snadno povést s Mini quadcopterem na dálkové ovládání.

3D puzzle tower bridge 3D samolepka na zeď s kosmonautem Mini quadcopter na dálkové ovládání

Tohle vše a mnohem více naleznete v kategorii Den dětí. A i kdyby se vám nepovedlo uspokojit tužby vaší ratolesti, nezapomeňte mu vysvětlit, že finále v tento den nejde jen o dary, ale hlavně o upozornění veřejnosti na práva a potřeby dětí.