VLOG 3: Jestli nejsi Bear Grylls, tohle musíš vidět!

Máme tu duben a jistě jste si všimli, že venkovní teplota jde rapidně nahoru. Ne, opravdu se ze mě nestala rosnička a nemám v plánu vám radit, co si vzít na sebe, ale jednu věc to přináší - období výletů! 

Většina z nás dovolenou pojme jako relax a chce si odpočinout od každodenního pracovního shonu. Ovšem stále se najde dost lidí, kteří svou dovolenou tráví aktivně. A pokud patříte mezi ty, jejichž ideální představou o noclehu je mechový palouček pod dobře rostlou borovicí, nastražte uši a podívejte se, které produkty vám mohou pomoct v souboji s přírodou. 

Když chcete přežít v divočině, je důležité držet se tří zásad: neztratit se, nezmrznout a neumřít hlady. Pokud zrovna nejste Bear Grylls, který sežene nocleh a kus žvance v podstatě kdekoliv, podívejte se na toto video, které vám poradí, jaké vybavení je dobré mít u sebe.

Samozřejmě to není vše. Toto a mnohem víc najdete v kategorii Turistika, kempování.

Jako vždy vám připomenu, abyste nezapomněli odebírat náš Youtube kanál a stále je tu nabídka, že pokud chcete vidět nějaký produkt z kategorie Skladovky, neváhejte jej zmínit v komentářích.

PS: Chystáme pro vás další překvapení, takže buďte naladěni!