Hipster manuál: 5 tipů, jak bojkotovat mainstream

Hipsterem se nenarodíš, hipsterem se stáváš. Abyste dali svoje hipsterství světu jasně najevo, budete se muset patřičně naladit. A vyzdobit. A k tomu vás popostrčí tento článek. Obrňte se, protože na konci se nadechnete jako úplně noví lidé.

 Účes

Co dělá hipstera hipsterem? Účes, který absolutně nespadá do tohoto století. A protože vy místo do návštěvy kadeřníka raději investujete do sbírky elpíček, můžete se v nacistického důstojníka proměnit sami a šmiknout to ultra ostrými kadeřnickými nůžkami.

A pokud jste odvážní (a máte na to háro), můžete zkusit takzvaný man bun, pánský hipsterský drdůlek. Ani na tuto frizúru není od věci se patřičně vybavit. K bohatšímu a hipsterštějšímu drdolu vám pomůžou tyto kadeřnické pomůcky.

Kadeřnické nůžky - na výběr ze 2 ostří Sada kadeřnických pomůcek pro různé typy účesů

 Outfit

Nemáte na kadeřnické experimentování dost tvárnou kštici? Schovejte to pod klobouk (jo, je dámský) nebo typicky hipsterskou beanie.

Že vám kalhoty tak krátce po Vánocích fakt nepadají? Zapomeňte, že se kšandy nosí z nějakého praktického důvodu. Tady je to čistě otázka hipsterkého statementu (navíc je sranda za ně tahat). No prostě další “musthave”.

A chce to nějaký ten lesk. Vyzkoušejte se ozdobit například tímto lapačo-snovým bižu přívěskem a odežeňte od sebe všechny negativní vlivy. Nebo negativní lidi, kteří pro vaše výstřelky nemají pochopení.

Unisex kšandy ve 28 atraktivních barvách Dámský podzimní klobouk s páskem Moderní unisex čepice - černá barva

Výbavička

Co s sebou (a se sebou)? Na balenou vodu rovnou zapomeňte. Zabalte si tu kohoutkovou do instagramově fotogenické My bottle lahve. A ten látkový sáček k tomu? Hipster level 1000.

Až si to budete chtít hipsteřit po městě s kávou v ruce, na domácí dvojité veganské latté bez cukru se skořicovým posypem a dýňovým sirupem budete potřebovat tento praktický silikonový termohrnek.   

Všechnu tu parádičku je třeba vysázet na všechna vlákna vašich sociálních sítí. A aby na fotce mohla být i vaše nově vytuněná hipsterská maličkost, bude to samozřejmě chtít pořádnou selfie tyč.

Láhev s nápisem My Bottle s taštičkou Termohrnek se silikonem Selfie tyč s bluetooth dálkovým ovládáním - 3 barvy

Do žaludku

Farmářské trhy a dovozy bedýnek už začínají být taky mainstream. Víte vy co? Vypěstujte si to sami! I v tomhle vám pomůžeme. Najdete u nás snad všechny druhy semínek, které vám s dostatečným přísunem lásky, péče a slunečního svitu vyraší ve vlastní obživu. A to od mrkve přes řepu, květák a polníček, až po mochyni. (No našli byste snad hipsterštější druh ovoce?)    

Mrkev pozdní Rubína - 500 semínek Květák romanesco - balení 5 semen Mochyně peruánská - balení 20 semen Kozlíček polníček - 400 semen

Kdyby náhodou

Milujte se a množte se. A množte i své nové přesvědčení. Ujistěte okolí, že jste na tuto planetu přivedli dalšího jedince svého druhu. Jděte na to už od kolébky a označte potomka movembrovským dudlíko-knírem. Pouštějte mu elpíčka. A krmte ho svou organickou mrkví. Jaký hipster otec, takový hipster syn.

Vtipný dudlík s tmavými kníry

A je to. Teď dokonale hipsteříte. Možná celá rodina. Jaký je to pocit? Napadá vás ještě nějaká hipsterská vychytávka, kterou se nám do článku nepodařilo vměstnat? Poučte nás v komentářích!

P.S.: Opovažte se nám počítat, kolikrát jsme v článku použili slovo hipster (a jeho tvary a patvary). My vás vidíme. :)