Ultra mega lenošení: 8 tipů, jak přežít zimu

Zima je dlouhá (na náš vkus někdy až moc). A taky je studená. Mokrá. Rozčvachtaná. Klouzavá. A protivná. Někdy se pohádkově brodíme ve třpytivých závějích a stavíme sněhuláky v oslepující záři zimního slunka. Jenže pak to zaleze, přivalí se mraky a jsme zpátky v šedi. Jak tohle přežít?

1) Nevycházejte

Vy snad máte v plánu trávit zimu aktivně? A venku? Ale no tak. Zůstaňte radši doma. Voní to tam a je tam teplo. A jsou tam gauče a postele. A jídlo. JÍDLO!

2) Udělejte si pohodlí

Základem úspěšného chytání lelků je až nechutně dokonalé pohodlí. Ideálním společníkem všech zimních spáčů je polštář z paměťové pěny, který se chápavě přizpůsobí momentálně nastavené lenošící póze.

Jakmile najdete uspokojivou polohu (tentokrát se nemusíte ohlížet na partnera), zakuklete se jako housenky. Deka s rukávy z vás sice krásného motýla neudělá, ale ukáže vám nový smysl života.

Zdravotní polštář z pamětové pěny Deka s rukávy Zdravotní polštář z pamětové pěny

3) Polštářkujte

Uvelebili jste se? Perfektní. Teď to chce ještě dalších osm set čtyřicet tři polštářků. Polštářkování je totiž velmi komplikovaná disciplína vyžadující naprostou načechranost a naducanost.

Pokud si potrpíte na sladké, život vám pocukruje donutový polštář. Zálesáky zahřeje u srdce polštářové poleno. A fanoušci Top Gearu zase mohou rozjet lenošení s polštářem ve tvaru kola.  

Tip pro osamělé dámy: Chybí vám ve vašem životě mužský element, ale nepotřebujete k tomu všechno to říhání a fotbalové řvaní? Tak ruku na to.

Tip pro osamělé dámy č. 2: Vždycky jsou tu ještě kočky.

Plyšový polštář v podobě donutu Kreativní polštář v podobě polena - polyesterové kuličky 3D polštář ve tvaru kola na auto

4) Zahřejte hrdlo. Čímkoli hrdlo ráčí

Buďte jako Sheldon Cooper z Big Bang Theory a nabídněte své zimou ztrápené duši teplý nápoj. A všechny stresy se vypaří. A pardon, ale kakao v lego hrnku? Snad nemusíme víc dodávat.

Nebo vám chutná větší divočina v podobě grogu, medoviny a svařáku? Zvolte patřičně divoký hrneček!

Pokud fandíte spíš čaji, určitě vás rozveselí žabí sítko na sypaný čaj. A že jste spíš pytlíkový typ? Pak ve svém životě potřebujete tohoto šnečka. Přečtěte si něco málo o jeho schopnostech a uvidíte proč.

Vypěnily vám nervy? Ozdobte je. No a nebo prostě ozdobte svoje cappuccino pomocí našich šikovných šablon.

5) Zaposlouchejte se

♪♫ Ať je hudba tvůj lék a každý z nás ať má muziku svou... Je jedno, jestli ujíždíte na Lunetic, Iron Maiden nebo v truchlivém závoji vzpomínáte na legendárního Davida Bowieho. Nasaďte tahle prďácká svíticí sluchátka a strefte se do rytmu svojí momentální lenosti.  

Svítící sluchátka se zipem - 3.5 mm Svítící sluchátka se zipem - 3.5 mm Svítící sluchátka se zipem - 3.5 mm

6) Vyvětrejte iluzí

Provedli jste vše výše uvedené a pořád na vás při pohledu z okna padá depka? Vybourejte nové. I když 3D samolepka možná bude o něco menší závazek. :)

7) Zabavte se

Do jiného světa se můžete přenést také pomocí literatury. A abyste nezapomněli, kde se vás Christian Grey naposledy dotknul, označte napínavé místo pomocí fešné záložky.

Nebaví vás čtení? Pohrajte si s neocube. Nebudete chtít přestat.

NeoCube 3mm - 216 magnetů Kovová záložka do knihy v čínském stylu NeoCube 3mm - 216 magnetů

8) A nevycházejte

Život je fajn, co? Tak v tom pokračujte a uvidíte, že zima to za chvíli srabácky vzdá. Zimní spánek nikdy nikomu neuškodil, ne?

Máte vlastní tipy na lenošení? Pošeptejte nám je v komentářích. :)