Valentýn

Blíží se den svatého Valentýna a s ním svátek všech zamilovaných. Kdy jindy si vzpomenout a potěšit svou drahou polovičku než právě tento den? Společně se podíváme, čím udělat radost jak partnerovi, tak partnerce.

Poslední dobou je velkým trendem (zejména u mladších mužů) poukazovat na to, že se jedná o kýčovitý, komerční a uměle vytvořený svátek. Zkuste však tento názor 14. února přednést své partnerce a opustíte dům rychleji než Pendolino svou zastávku. A jak by měl správný valentýnský dárek vypadat?

Jak na partnerku?

Fantazii se sice meze nekladou, ale na světě nenaleznete moc žen, které by urazil nějaký ten šperk. Velice oblíbeným produktem je Náramek ve stříbrné barvě s barevnými komponenty. Je zdoben malými přívěsky a korálky ve starostříbrné barvě. V nabídce se objevuje celkem ve čtyřech barvách a na ruce vypadá skutečně skvostně. Neméně důležitým doplňkem ve světě žen jsou náušnice. Chcete-li své partnerce dát najevo, co k ní cítíte, určitě vsaďte na Elegantní náušnice ve tvaru srdce zdobené kamínky. Tyto náušnice působí velice elegantním a jemným dojmem. Na zajímavosti jim přidávají kamínky z broušeného skla. Buďte si jistí tím, že pokaždé, když si partnerka tyto náušnice nasadí, vzpomene si na svého rytíře v lesklé zbroji. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na náhrdelník. Krásným doplňkem je třeba Náhrdelník s kuličkou a kamínky. Tento náhrdelník je ztělesněním starého známého pořekladla "Za málo peněz, hodně muziky". Nejenže vypadá skvělé a zaujme nejednu kolegyni, ale také nezruinuje rodinný rozpočet. Veškeré šperky naleznete v této kategorii: Šperky.

Náramek ve stříbrné barvě s barevnými komponenty  Elegantní náušnice ve tvaru srdceNáhrdelník s kuličkou a kamínky

Velice populárním valentýnským dárkem (ne-li vůbec nejpopulárnějším), je spodní prádlo. Ne snad, že by sex byl na valentýnském menu automaticky, lze však předpokládat, že tento den vaší drahou polovičku hlava bolet nebude. Moudří muži navíc vědí, že z takového dárku bude mít radost nejen partnerka, ale také jejich oči. Naše nabídka je široká a pro svou milovanou určitě něco najdete. Nezapomeňte se však soustředit na správný odhad velikosti. Přeci jen, koupíte-li manželce či přítelkyni o 2 velikosti větší kalhotky, nemusel by se takový dárek setkat s pochopením a dezert by také mohl skončit jinde, než ve vašem žaludku. Takovým evergreenem jsou Krajkové sexy kalhotky. Líbí se ženám i mužům a rozhodně se nebude jednat o krok vedle. Ženy se rády cítí neodolatelně a sexy a přesně tento pocit zažijí ve Svůdné soupravě košilky a kalhotek. Pokud chcete společné soužití trošku okořenit, mohlo by se vám také zalíbit Sexy červené body. S ním bude partnerka neodolatelná nejen doma.

  Krajkové sexy kalhotky  Svůdná souprava košilky a kalhotek    Sexy červené body

Jak na partnera?

Ženám jsem slíbil poradit ideální dárek pro muže. Svůj slib dodržím a kupodivu vás nebude stát ani korunu. Asi málokterá žena si to uvědomuje, ale únor je měsícem, kdy začínají osmifinále Ligy mistrů. A hned 16. února se hraje jeden ze šlágrů, když PSG hostí londýnskou Chelsea, která se po odchodu José Mourinha začíná herně zvedat. Takže dámy, obejměte svého muže, polibte jej a do ucha mu zašeptejte: "Lásko, budu moc ráda, když půjdeš s kamarády do hospody a podíváš se na fotbal". Uvidíte, že jeho reakce bude k nezaplacení a tohoto Valentýna již nikdy nezapomene.