Všimli jste si, že se obchody začínají halit do rudé barvy? Ne snad, že by se soudruzi vrátili k moci, to jen začíná nejkrásnější období v roce. Nejeden obchodník zahájil útok a začíná nabízet produkty spojené s Vánoci, ať už se jedná o dárky, dobroty, výzdobu interiéru či ozdobičky na strom. Jelikož nechceme zůstat pozadu, rozhodli jsme se letos vánoční zboží také nabízet s předstihem. Chcete domů dekoraci, kterou jen tak někdo nemá, všichni jí budou obdivovat a díky které vykouzlíte neopakovatelnou atmosféru? Tak zkuste naše Vánoční samolepky!

Samolepky na zeď jsou čím dál populárnější ozdobou interiéru a v naší nákupní galerii patří mezi nejpopulárnějí artikly vůbec. V mžiku proměníte nudnou zeď v neuvěřitelný spektákl různých barev a motivů. Samolepky se snadno aplikují i sundavají, aniž by poničily podklad. Využít je lze nejen na zdech, ale také na dveřích, nábytku či oknech. O svátcích se všeobecně domácnost dekoruje více než v jiné dny a o Vánocích to platí dvojnásob. Kdo z nás by neměl pokoj provoněný vánočním stromkem, na stole mu nesvítil věnec se svíčkami a v oknech nezářily hvězdy. Chcete však zkusit i něco nového? Máte pocit, že některé klasické ozdoby jsou přežité? A chcete svým ratolestem připravit zážitek, na který jen tak nezapomenou? Tak se s námi podívejte na nabídku Vánočních samolepek.

Motivy samolepek jsou rozličné. Asi nikoho nepřekvapí, že mezi nejčastější motivy patří Ježíšek nebo Santa Claus. Obzvláště krásnou dekorací je 3D samolepka se Santou a soby. Říkáte si, že motiv Santy na saních už je tak trochu ohraný a chce to něco jiného? Tak co třeba zkusit samolepku Santy s dárky? Dokažte svým dětem, kdo opravdu nosí dárky. Zkrátka si nepřijdou ani ti, kteří preferují extravagantnější motivy. Tato 3D samolepka s vánočním motivem dokazuje, že s Ježíškem může být i zábava.

Vánoční samolepkyK Vánocům neodmyslitelně patří stromeček. Ne že by snad samolepka měla nahradit statnou borovici ve vašem obývacím pokoji, ale pokud chcete navodit atmosféru rodinné pohody i v jiných pokojích, určitě vás zaujme 3D samolepka s vánočním stromečkem. Je pravdou, že bílé Vánoce se nám v posledních letech trošku vyhýbají, ale to lze snadno obejít s naší roztomilou vánoční samolepkou sněhulák v rámu. Když už jsme u toho sněhu, znáte snad kouzelnější místo, než je zasněžený les? I vánoční samolepku na zeď se zasněženým lesem totiž pro vás v nabídce máme.

Vánoční samolepkyPokud preferujete decentnější dekorace, jistě se vám zalíbí nějaká z následujících samolepek. Všeobecně pro ně platí, že jsou vhodnější na okna než na zeď, nemají 3D motivy a jsou zpravidla jednobarevné. Sestávají se z jednoduchých obrazců, jako jsou vločky, hvězdy či zvonečky a jsou vhodné nejen do domácností, ale třeba také do výloh obchodů. Mezi tyto samolepky patří třeba vánoční samolepka se zvonečky, vánoční samolepka s nápisem Believe in magic nebo samolepka na okno - sněhové vločky.

Vánoční samolepky

Vánoce jsou za dveřmi a byla by škoda si je pořádně neužít. Měli bychom si uvědomit, že Vánoce nejsou jen o dárcích, ale především o příjemné rodinné atmosféře, kterou můžete s našimi samolepkami navodit. Chcete to zkusit? Není nic jednoduššího než zabrouzdat v kategorii Vánoční samolepky.