Zpátky do školy!

Čas utíká jako voda a první školní den se nezadržitelně blíží. Po čase dovolených, odpočívání a dlouhého vyspávání přichází doba ranního vstávání a učení. Pro většinu školáků je tento den nepěkným zážitkem, proto je důležité si jej alespoň o něco zpříjemnit. Jedním způsobem, jak toho zaručeně dosáhnout, může být pořizování praktických pomůcek do školních lavic. A proč to neudělat z pohodlí domova?

Pokud si chcete pořídit něco šikovného a originálního, můžete vsadit na antistresový míček v podobě zeměkoule, který je pomůckou, která Vás nezklame. Využít jej můžete třeba v hodinách zeměpisu, když zrovna nevíte, kde přesně leží Chile. Vhod však přijde i ve chvíli, kdy budete muset uvolnit napětí. Například když Vás učitel nepřipravené vyvolá k tabuli.

Gelové pero s měnící se barvou Zvýrazňovací fix - více barev Sada 9 malířských štětců

Mezi nezbytnou výbavu patří samozřejmě psací potřeby. Důležité informace v poznámkách a zápiscích si můžete podtrhávat nebo zvýrazňovat barevnými tužkami a fixy. Pořídit si můžete například gelové pero s měnící se barvou, které po čase psaní úplně změní barvu. Oko na první pohled zaujme text označený zvýrazňovacím fixem, který dodáváme v několika barvách. Barevně označený text si mozek v případě potřeby snáze vybaví, což se může hodit při písemkách i ústních zkouškách. Těm mladším školákům a umělecky založeným studentům by se také mohla hodit sada 9 malířských štětců, které mají černou rukojeť.

Tyto pomůcky je také třeba v něčem skladovat, aby se Vám volně nepotulovaly v tašce. Proto nabízíme několik stylových penálů a pouzder, ve kterých můžete mít všechny tužky a pera přehledně u sebe. Zaujmout by Vás mohl například plyšový penál v podobě zvířátek nebo plyšové pouzdro s motivem pandy. Oba produkty jsou příjemně hebké a dají se prát v praččce. Na založení učebnic by se Vám mohl hodit nastavitelný držák na knihy, který můžete využívat i ve volném čase. Držák je z bílého plastu a lze použít na knihy s šířkou 14-23 cm.

Plyšový penál v podobě zvířátek Nastavitelný držák na knihy Plyšové pouzdro s motivem pandy

Mnoho dalších zajímavých produktů najdete ve speciální kategorii Zpátky do školy, které jste si již mohli všimnout v hlavním menu. Pokud se chcete na produkty podívat, stačí jednoduše kliknout na ZPÁTKY DO ŠKOLY, tento odkaz Vás tam rychle přenese. A co víc?

Do nového školního roku bychom chtěli všem žákům a studentům popřát hodně úspěchů a pevných nervů! Nezapomeňte: Vždycky Vás může uklidnit fakt, že se pomalu ale jistě blíží podzimní prázdniny :)