Jste hraví, originální, rádi zdobíte svá obydlí a máte rádi změnu? Stěhování nábytku a neustálému přemalovávání zdí už odzvonilo. Současným trendem bytové architektury se staly samolepky na zeď. Oblíbené jsou hlavně díky rychlé a jednoduché aplikaci, cenové dostupnosti a modernímu designu.

Samolepky můžete nalepovat jak se Vám zlíbí. Pokud Vás samolepka omrzí, neváhejte ji přelepit jinam nebo si pořídit jinou. Zútulněte si svůj byt originální samolepkou a ušetřete za barvu a malíře. Jsou vhodné nejen do bytu, ale i do kanceláří, kosmetických salónů, kadeřnictví i jiných provozoven.
Samolepka s motivem rozvětveného stromu nebo stromu s růžovými květy dodá šmrnc každé holé stěně. Proč nevylepšit svoji předsíň, obývací pokoj či ložnici?

 

Jestliže patříte mezi odvážlivce, vyzkoušejte tyto bílé kvítky na výraznou zeď či tmavý nábytek. Můžete si být jisti, že druhý takový mít nikdo nebude.

Rádi byste vylepšili svou nudnou pracovnu, ale nevíte jak? Zkuste si zpříjemnit své pracovní prostředí mapou světa. Vhodná je i do dětského pokojíčku.

Pokud jste rodič, určite chcete mít pro své dítě ten nejkrásnější pokojíček. Podpořte duševní rozvoj svého dítěte a vylepšete dětský pokojíček samolepkami. Časem můžete samolepky měnit a přizpůsobovat je věku dítěte.

Samolepka na zeď pro nejmenší.

 

Barvy hrají v životě člověka velkou roli, kvalitu bydlení ovlivní i vhodně zvolené barevné odstíny. Nebojte se odvážných barev a obohaťte svůj život našimi originálními samolepkami.


Nahlédněte do naší nabídky samolepících dekorací a vyberte si tu svou.