Slavíme třetí narozeniny! JUCH!

PoštovnéZDARMA.cz slaví své třetí narozeniny! Kdyby bylo PoštovnéZDARMA.cz člověk, právě by ztřeštěně běhalo kolem a snažilo se nám něco povědět, i když by mu pravděpodobně nebylo příliš rozumět. Ale kdybyste se pořádně zaposlouchali a soustředili se, slyšeli byste, co všechno Vám chce říct.

Třeba že...

... si u nás můžete vybrat z více jak 21 000 produktů, k nimž denně přibývá 100 nových, u kterých se snažíme držet co nejnižší možnou cenu.

Prozradilo by, že...

... se složení našeho týmu od posledních narozenin zásadně rozšířilo. Přibylo šest full-time zaměstnanců, kteří dělají maximum, aby vše klapalo tak, jak má. Obětavě a se stejnou snahou jim pomáhá naše brigádnická posila, která také galerii pomáhá v bezproblémovém chodu.

Nebo by řeklo, že...

... bez zakladatelů Mgr. Tomáše Česala a Ing. Lukáše Česala by nákupní galerie PoštovnéZDARMA.cz nikdy nevznikla. To právě oni tvrdě pracovali na tom, aby vytvořili internetový portál, na kterém by zákazníci mohli pořizovat zboží za nízké ceny, aniž by museli platit poštovné.

Ale určitě by chtělo...

... poděkovat všem našim úžasným zákazníkům, kteří u nás nakupují a rádi se k nám vrací. Tímto bychom Vám chtěli obrovsky poděkovat. Bez Vás bychom to totiž nedokázali.

......................

Přesný den narozenin nákupní galerie PoštovnéZDARMA.cz je 13. června. K této příležitosti jsme si pro Vás připravili akční slevy, které Vám, doufáme, udělají radost. Rozhodně se máte na co těšit!

Akční narozeninové megaslevy můžete využívat do konce června. Nenechte si je ujít!