Náramkové hodinky

V jednom z minulých blogů jsme si společně sestavili zrcadlové nástěnné hodiny, kterými jsme si mohli libovolně vyzdobit domácnost. Dnes u měření času ještě zůstaneme, jen se přesuneme na o poznání menší modely hodinek, které můžete pohodlně nosit všude s sebou. Řeč bude o ozdobných náramkových hodinkách, které se stávají stále oblíbenějšími, za což dost možná může jejich dvojitá funkce - jsou praktické a navíc plní i funkci estetickou. Své náramky tak můžete nechat doma chvíli odpočívat, hodinky Vám totiž jako ozdoba bohatě postačí. 

Jak po těchto hodinkách roste poptávka, zvyšuje se samozřejmě i jejich nabídka, která je vskutku rozmanitá. Náramkové hodinky se vyrábějí z těch nejrozličnějších materiálů, nejčastěji je využívána kůže, ať už pravá nebo její synteticky vyrobené podoby. K dispozici jsou přirozeně i všechny možné barvy, aby si mohl vybrat opravdu každý. 

Náramkové hodinky Náramkové hodinky Náramkové hodinky

Hodinky jsou vyráběny v rozmanitých stylech, takže se nemusíte bát, že byste nenašli ten pravý právě pro Vás. Velmi časté jsou hodinky v retro či vintage stylu, které jsou k dispozici v tolika pestrých variantách, že je těžké si z nich vybrat. Zaujmout by Vás mohly například náramkové retro hodinky s hvězdicí nebo náramkové vintage hodinky s motýlkem, které mi dnes pomohly při přípravě. Oboje hodinky jsou vyrobeny ze syntetické kůže a bižuterního kovu, který má působit zastaralým dojmem. Přívěsek je kroužkem přidělaný k jednomu z náramků, který je součástí hodinkového pásku.

Stejně jako u většiny dalších modelů těchto hodinek, i tyto jsou k dostání v tolika barvách, že je při jejich výběru těžké rozhodnout, které by vlastně měly být těmi pravými. Ve většině případů jde o velmi moderní a oblíbené barvy. Hodinky s vícevrstým koženkovým náramkem jsou k dispozici rovnou v osmi barevných provedeních. Barvami září i dámské hodinky s květinovou ozdobou, na kterých jsou navíc využity kamínky z broušeného skla.

Náramkové hodinky Náramkové hodinky Náramkové hodinky

Vybrat si můžete i z velké řady zdobení. Záleží jen na Vás. Pokud máte rádi extravagantní doplňky, můžete zvolit některé z velmi výrazných modelů hodinek. Například hodinky s masivním řetízkem neujdou pozornosti Vašeho okolí, stejně tak ani vintage hodinky s přívěskem růže s bohatě zdobeným ciferníkem nezůstanou bez povšimnutí. Korálky ze dřeva nebo bižuterního kovu jsou už dlouhou dobu oblíbenou ozdobou, takže se není čemu divit, že na to sází i někteří výrobci hodinek. Zápěstí Vám tak mohou zkrášlit retro hodinky s korálkovým náramkem. Radost budou mít i všechny mladé rebelky, které mají rády punk - pro ně jsou tu hodinky v punkovém stylu, které jsou zdobené kovovými cvočky.

Ale ani jemné a něžné dušičky nezůstanou stranou. Jemné hodinky s náramky jsou nádhernou ozdobou, která je vkusná a velmi elegantní. Tyto hodinky dominují kombinací bílých a černých kamínků z broušeného skla se zlatavým řetízkem. I náramkové hodinky s doplňkem křídel působí velmi něžně a žensky.

Náramkové hodinky Náramkové hodinky Náramkové hodinky

Hodinky jsou i skvělým a nápaditým dárkem, takže pokud stále nevíte, co pořídit pro svou známou k svátku nebo k narozeninám, můžete popřemýšlet právě o hodinkách. Obzvláště v dnešní době, kdy je důležité, aby měl každý přehled o tom, kolik je zrovna hodin, patří hodinky k praktickým dárkům, které obdarovanou velmi potěší.

Náramkové hodinky