Šperky již dlouhou dobou nepatří pouze mezi ženské módní doplňky. Řetízky, náramky, prstýnky či hodinky zdobí tělo nejednoho dnešního muže. Pánské šperky jsou velmi moderní, slušivé a rozhodně zaujmou Vaše okolí. Nevíte, jaké možnosti tu pro Vás pány jsou? Pojďme si je společně projít a prohlédnout!

Řetízky

Pánské řetízky jsou velmi oblíbeným módním doplňkem. Například široký pánský řetízek ve zlaté nebo stříbrné barvě, který doplní každý model. Náhrdelníky s vojenskými identifikačními známkami, na které si můžete poznamenat cokoliv chcete (ve vojenském prostředí se využívá jméno, adresa, datum narození a krevní skupina), stále patří k vyhledávaným doplňkům.

Pánský široký řetízekVojenské známky na krk

Přívěsky

Každý řetízek či náhrdelník oživí dobře zvolený přívěsek. Ať už jde o originální přívěsky ve tvaru vlčího zubu, náboje, granátu nebo velmi časté křížky s různým zdobením či kamínky. Přívěsky z oceli jsou navíc velmi kvalitní a snadno se udržují. Vybrat si můžete z velkého množství motivů, využít se dá i darovaný prsten, který Vám na prstech nesedí. Pokud chcete být originální, můžete si pořídit přívesek se supermanským S.

Pánský řetízek s přívěskem ve tvaru náboje - 3 barvyUnisex řetízek s vlčím zubem

Náramky

Pokud nepatříte mezi fanoušky náramkových hodinek a sledujete čas na mobilním telefonu, pak je pro Vás ideálním doplňkem náramek. Kožený, elegantní z titanové oceli či ze silikonu. Existují náramky s mnoha motivy. Například se symbolem jing a jang, znakem dvou opačných navzájem se doplňujících sil. Vícevrstvé náramky jsou také v poslední době velmi oblíbené a atraktivní. Nesmíme zapomenout ani na energetický magnetický náramek, který by měl mít pozitivní vliv na jedince, který jej nosí.

Pánský náramek - titanová ocelPánský náramek - 2 barvy

Prsteny

Už dávno neplatí, že muži nosí pouze snubní prsteny. Široké prsteny z kvalitní oceli jsou mezi pány velmi rozšířené. Díky širokému obroučku působí takové prsteny velmi mužně. Skvělou vychytávkou jsou i praktické prstýnkové hodinky, které jsou dostupné v několika barevných variantách. Na vnitřní stranu prstenu si můžete v upomínku nechat vyrýt nějaké pro Vás významné jméno nebo datum. Prsteny jsou dostupné i s ornamenty a drobnými kamínky.

Ocelový prsten s ornamenty  Prstýnkové hodinky s barevným ciferníkem - v 6 barvách

Hodinky

K neposledním pánským doplňkům patří hodinky, ať už digitální či ručičkové. Velké ciferníky jsou přehledné a snadno se v nich orientuje. Hodinky jsou dostupné v mnoha barvách a velikostech, takže si každý bezpečně vybere ty, které k němu nejlépe sedí a které se mu nejvíce líbí. Pánským hodinkám jsme se více věnovali v článku zde. Za zmínku také stojí unisexové módní doplňky, které se hodí jak pro muže, tak pro ženy.

 Pánské hodinky Curren s jednoduchým designem Pánské hodinky - 2 barvy

Pánové, vždy však mějte na paměti, že hranice mezi vkusem a nevkusem je velmi tenká. Je lepší kombinovat doplňky s citem a nic nepřehánět. Hodně štěstí!