Letní sezóna začíná, venkovní teploty šplhají do závratných výšin a blíží se k teplotním rekordům. Letos "Medardova" pranostika zkrátka nevyjde. Každý myslíme na to, jak se zchladíme u vody. Rádi odpočíváte v přírodě u rybníku, u řeky nebo u moře? Anebo raději relaxujete u bazénu? Nechte se unést naší nabídkou letních potřeb a hurá k vodě! Mnoho věcí, které si s sebou můžete vzít k vodě, najdete v sekci "Vodní sporty".


Nafukovací doplňky

Zpříjemněte si pobyt u vody s nafukovacími doplňky. Užijte si spoustu legrace s Vašimi ratolestmi nebo příteli. V nabídce naleznete praktický držák na pití, polštářek s opěrkou nebo tašku a nafukovací polštář v jednom. Tyto doplňky jsou vhodné jak do bazénu, tak k rybníku nebo k moři. Děti pobaví nafukovací hračky, např také.: Dětský nafukovací kruh s dvojitým bezpečnostním zapínáním.

Nafukovací držák na pití  Plážová taška a nafukovací polštář 2v1   Nafukovací kruh v designu žraloka   Nafukovací hračky do vody - 9 druhů    

 

Plavecké brýle

Příznivci potápění i aktivního plavání ocení nezbytnou pomůcku, plavecké brýle. Jsou vyrobeny z příjemného materiálu, měkkého silikonu, který zajistí bezstarostné nošení. Jsou k dispozici i pro děti s veselým motivem žabičky. 

Plavecké brýle - na výběr ze 7 barev  Plavecké brýle s úpravou proti zamlžování  Dětské plavecké brýle se zvířecími motivy - 2 barvy

 

Koupací čepice

Dalším kouskem k vodě jsou koupací čepice pro děti a klobouček pro děti. Vtipná koupací čepice se vzorem žraloka pobaví nejmenší plavce. Stylové koupací čepičky s kšiltem budou Vaše děti milovat! 

Koupací čepice s motivem žraloka  Silikonové koupací čepičky pro děti  Dětský koupací klobouček


Sluneční brýle

Nezapomeňte na zákeřné paprsky slunečního světla a pořiďte si sluneční brýle. Jste spíše sportovní typ? Nebo dáváte spíše přednost módě? Máme na výběr ze slunečních brýlí pro obě kategorie. Zajímavé jsou i Sportovní brýle - 4 barevná provedení nebo Sportovní brýle s výměnnými skly.

 Stylové bambusové sluneční brýle Sluneční brýle ve tvaru srdce - na výběr ze 7 barev Moderní sluneční brýle v atraktivních barvách


Kšiltovky

Chraňte svou hlavu stylovými kšiltovkami. Rádi si zasportujete na pláži? Na výběr jsou unisex sportovní kšiltovky, které sají pot. Veselé povahy pobaví kšiltovky s větrákem na solární pohon. Pro nejmenší nabízíme bavlněné, pestrobarevné čepice.

Sportovní unisex kšiltovka Unisex kšiltovka v 16 barevných variantách Kšiltovka s větrákem na solární pohon Dětská kšiltovka


Plavky

Plavky neodmyslitelně patří k jednomu z nepostradatelných kousků outfitu k vodě. Máme na výběr pro dámy i pány. Nechte se inspirovat pestrou nabídkou našich plavek. Nabízíme dvoudílné i oblíbené jednodílné, v mnoha odstínech a střizích. Stačí si jen vybrat!  

Dvoudílné plavky s podprsenkou bez ramínek Bikiny zdobené třásněmi v 7 barvách Pánské plavky - bermudy

 

Šátek na pláž

Praktická tunika pro ženy se stane součástí Vašeho outfitu k vodě. Krásné letní vzory šátků a šatů Vás promění v plážovou královnu. Zaviňte se do lehkého materiálu šifonu a nechte se ovívat příjemným teplým vánkem léta.

Šátek na pláž Letní sarong na pláž Vzorované plážové šatyDámské plážové zavinovací šaty

 

Termotaška

V horkém počasí se vždy může hodit. Termotaška udrží potraviny či nápoje v přijatelné teplotě. Každého potěší rychlé zchlazení, ať už studeného piva, vody nebo limonády. Termotaška v limetkové barvě a praktické velikosti se stanou skvělým pomocníkem. Svačinová termotaška naopak vyniká především svým menším provedením. Praktická Termotaška na 0,5 l láhev - modrá je výborná na cesty.

Praktická svačinová termotaška Termotaška na svačinu