Každá žena se ráda líbí a k dokonalému vzhledu si bere na pomoc různé kosmetické pomocníky. V naší nabíce jich najdete nespočet. Zejména doporučujeme prohlédnout si kategorie Péče o pleť a Kosmetické štětce. Naleznete zde pomůcky pro vytvoření dokonalého make-upu už od samého základu až po završení nalepovacími řasy či přepudrování během dne.

 

Štětce do kabelky

Během dne se i sebekvalitnější make-up otírá a rozmazává, proto přijde vhod mít neustále v kabelce skládací štětec či štěteček s víčkem, aby se nezašpinil obsah kabelky. Zasouvací štětec na pudr vzhledově připomíná kovový flakonek na parfém. Štětečky pro aplikaci rtěnky obsahují víčko a vypadají jako pero. Miništětec na pudr s růžovým pouzdrem uzavíratelným na zip je také dobře skladný a jeho jemné štětinky rovnoměrně rozmístí sypký pudr po tváři.

Sada 12 štětců na rtěnkuKosmetický štětec v pouzdře - modrýŠtětec na rtěnku v designu peraSkládací štětec na pudr v hliníkovém pouzdře - 6 barev

 

Sady štětců v pouzdře

Sada různě širokých, dlouhých a seřízlých štětečků a pěnových aplikátorů by neměla chybět ve výbavě žádné ženy. Naleznete v nich štětečky určené pro aplikací stínů, očních linek, rtěnky, tvářenky a pudru. U některých je součástí i hřebínek na řasy a kartáček na obočí. Pokud si potrpíte na luxusnější produkty či chcete sadu kosmetických štětců darovat, jistě Vám neunikne sada kosmetických štětců v luxusním pouzdře ve zlaté barvě.

Sada kosmetických štětců v 11 velikostech s pouzdrem - ve 2 barváchSada 4 ks kosmetických štětců na oční stíny - ve 2 barvách12 kosmetických štětců v pouzdře s leopardím potiskemSada štětců v růžové barvě

 

Houbičky na make-up

Krémový make-up je z hygienického hlediska lepší nanášet houbičkou. Navíc díky takové aplikaci má krém i lepší krycí vlastnosti a působí jednotněji a čistěji. Houbičkami tvarovanými do špičky se navíc dostanete i do hůře přístupných míst, jako např. do koutku oka, do linie nosu atd. Pro matný efekt tvář přepudrujte sypkým pudrem. K jeho aplikaci kromě širokého štětce můžete použít i měkkou labutěnku.

Sada kosmetických houbiček na make-upProfesionální houbička na make-upLabutěnka - 2 kusy

 

Aplikace umělých řas a řasenky

Jsou Vám Vaše přirozené řasy málo? Efektu mrkací panenky snadno docílíte nalepovacími řasami. Pro jejich aplikaci je třeba klidná a přesná ruka. Dále přijdou vhod kleštičky, které jsou určeny přímo pro jejich upevnění k víčku. Krásného pozvednutého vzhledu docílíte kleštičkami na řasy, a to jak u umělých, tak přírodních řas. Pokud se Vám často stává, že si nechtěně řasenkou obarvíte i okolní kůži, pořiďte si plastového pomocníka, který má navíc na druhém konci i hřebínky pro rozčesání slepených řas.

Velmi husté nalepovací řasyKleště pro aplikaci umělých řasFialové kleště na řasyPomocník pro aplikaci řasenky

 

Dokonale tvarované obočí

Perfektně upravené obočí dokáže pohled projasnit. Navíc na hladkou kůži bez chloupků se lépe aplikují stíny, které pak i o poznání líp drží. Pinzetu v praktickém stříbrném pouzdře můžete mít neustále při ruce v kabelce či kosmetické taštičce. Existují i různé typy zakončení, a tak si můžete zvolit takovou, která Vám dobře padne do ruky. Ve zhoršených světelných podmínkách přijde vhod LED pinzeta, která Vám místo přímo osvítí jemným světlem.

Pinzeta na obočí ve tvaru ženské siluetyKovová pinzeta v pouzdřePinzeta na tvarování obočí - 6 typůPinzeta na obočí s háčkem - černá

 

Barviček není nikdy dost

Oční stíny a barevné tužky na oči dokáží změnit celkový výraz tváře a hloubku pohledu. Zatímco sypké oční stíny se dobře aplikují štětečkem a dají se krásně stínovat, barvy na oči v podobě tužky oceníte pro jejich rychlou aplikaci a přesné kontury. Pokud si vyloženě libujete ve výrazném a kreativním líčení, potom neváhejte s pořízením palety, která obsahuje neuvěřitelných 120 pestrých odstínů všech možných barev.

Sada 8 práškových očních stínů12 barev očních stínů v tužceOční stíny - 120 různých barevOční stíny v tužce - výběr ze 6 barev

 

Další vychytávky 

Po protančené noci Vás nevzhledných pytlů pod očima zbaví chladící gelová maska, kterou dáte vychladit do mrazáku či ledničky. Pokud se Vám vyskytne na pleti i nějaký ten pupínek, hygienickým způsobem ho můžete "zlikvidovat" speciální oboustrannou jehlou na akné. Praktická je i depilační pružina, která Vám pomůže zbavit se jemných chloupků v okolí rtů, tváře a brady.  Kartáček na čištění pleti jemně a šetřně odstraní odumřelé částečky kůže. Na takovou pěknou a pěstěnou pleť pak bude vytváření dokonalého make-upu hračka a zábava.

Jehla na odstranění akné, 2 kusy - stříbrnáChladící gelová maska na očiKartáček pro čištění pletiDepilační pružina