Potlač kože divokých šeliem alebo hadov sú veľmi obľúbenou záležitosťou v módnem priemyslu. S takým vzorom budete vždy in. Stačí ho vhodne skombinovať s jednofarebným oblečením, aby sa motívy zbytočne nebili. Vo všeobecnosti platí pravidlo, že taký divoký vzor stačí na jednom kuse z doplnkov alebo odevov, ktoré akurát máte na sebe. Nechcete predsa pôsobiť ako z cirkusu :)

 

V hadej koži

Neodolateľná a sexi budete určite v legínach, ktoré nie len dokonale imitujú hadiu kožu, ale i tak sadnú. Pokiaľ si netrúfate hneď na oblečenie, môžete odev doplniť o opasok alebo si vziať metalickú kabelku s razeným vzorom. Podlhovastá peňaženka Vám môže robiť spoločnosť každý deň, naopak mini peňaženka je vhodná hlavne do malých kabeliek alebo len tak do vrecka. Menej nápadný je potom náhrdelník, kde je v haďom motíve iba šnúrka alebo náušnica, ktorá sa obtáča okolo celého ucha. Ak si potrpíte na detaily, potom neprehliadnite nálepky na nechty.

Náhrdelník s imitací hadí kůžeKoženkový pásek se vzorem hadí kůže - 4 barvyDámská peněženka s potiskem hadí kůže - ve 2 barváchDámská kabelka s potiskem hadí kůže - ve 4 barváchLegíny s potiskem hadí kůžePeněženka na mince s potiskem hadí kůže - v 6 barváchNáušnice na ucho - motiv hadaNálepky na nehty s tygřím a hadím potiskem

 

Poriadna šelma

Motív srsti divokej šelmy z Vás urobí poriadnú kočku. Legíny alebo sexi šaty zaručene upútajú pozornosť. Vzor na pätičke do topánok síce nikto neuvidí, ale zaistí Vám komfortné nosenie Vašich obľúbených lodičiek alebo baleríniek. Hodiniek s leopardím vzorom si naopak všimnou všetci. Zvieracia srsť Vám môže zdobiť napríklad i púzdro na kontaktné šošovky alebo púzdro na slnečné okuliare. Rovnako ako u hadieho motívu, i tu dotvoria nálepky na nechty ten správny detail.

Dámská peněženka s leopardím potiskem - v 5 barváchDámské hodinky GENEVA s leopardím vzoremDámské legíny s leopardím vzoremNálepky na nehty - leopardí vzorPatěnky s leopardím potiskemČerné svůdné šaty s leopardím vzorem2 prstýnky s motivem srdce a leopardí výplníObal pro LG G2 - motiv leoparda12 kosmetických štětců v pouzdře s leopardím potiskemŠifonová šála Zanzea® s leopardím vzorem

 

Či už ste podľahla motívom  hadej kože alebo leopardej srsti, veríme, že z našej ponuky si vyberiete.