Produkty s dodaním do troch dní (tzn. skladovky) sa stali obľúbenou záležitosťou. Pripravili sme teda ďalšiu ponuku týchto produktov.

Snáď najpopulárnejšou sa stali neobyčajné a originálne semienka. Preto sme pre Vás pripravili ďalšie semienka fialovej paradajky, semienka modrej pivoňky a semienka červenej slnečnice.

                                20 semínek - fialové rajče20 semínek - modrá pivoňkaRudá slunečnice - balení 30 semínek

Ďalšie Vaše obľúbené produkty boli veľmi špecifické. Možno preto tieto produkty dosiahli veľkú popularitu. Nemohli sme preto zabudnúť ani na nich a sú tu pre Vás k dodaniu do troch dní: zarážky na náušnice, dámske čipkové nohavičky a robo-rybička.

                                Zarážky na náušnice průhledné - 100 kusůDámské krajkové kalhotky s mašličkouRobo-rybička

A čo šperky? To bola povinnost! Náhrdelník s príveskom v tvare sovy, stojan na 36 párov náušníc alebo náhrdelník s guľatým príveskom a kamienkami...To všetko môžete mať doma v podstate za chvíľku. Len sa párkrát vyspíte a môžete sa pochváliť novými šperkami!

                                   Náhrdelník s kulatým přívěskem zdobeným kamínkyStojánek na 36 párů náušnicNáhrdelník s přívěskem ve tvaru sovy zdobený barevnými kamínky

Ďalšie skvelé produkty, ktoré si môžete objednať v našich skladovkách sú kožená pätička do topánok, sitko na čaj v tvare noty, púzdro na tablet s USB klávesnicou a mnoho ďalších produktov! 

 

              Pouzdro na tablet s USB klávesnicí pro 7″ tabletySítko na čaj ve tvaru notyKožená patěnka - vložka do botČistící gel na klávesnici a jiné obtížně přístupné členité předměty

Tak neváhajte a objednávajte! Máme k dispozícii obmedzené množstvo kusov!