Jste milovníkem silvestrovských párty? Nebo se prostě jen nemůžete dočkat až se sejdete se svými kamarády a oslavíte spolu příchod Nového roku? To určitě hledáte něco, čím byste mohli "okořenit" svoji párty. Ať jste pořadatelé vy nebo Vaši přátelé, každý jistě uvítá, pokud si přinesete nějaké překvapení. 

 

Hrátky se světly:

 

Brýle na párty s LED světlem - 6 barevSvítící tkaničky v 16 barevných provedeních Koktejlový LED šejkr            

 

 

Mezi nejoblíbenější věci na párty patří samozřejmě jakákoli svítící věc. Velice užitečné a originální jsou například brýle s LED světlem v 6 různých barvách. Jejich užitečnost určitě objevíte, pokud se v tmavé noci vydáte domu a nebudete vidět na cestu.
Dalším skvělým doplňkem jsou svítící tkaničky v 16ti barevných provedeních. Můžete si je pořídit celá parta a určitě se sobě navzájem neztratíte. Zároveň také mohou sloužit jako reflexní prvky, které Vás mohou ochránit. Jsou určeny zvláště pro ty, jejichž zálibou je vrávorat z večírku domů po silnici :). Ty samé funkce mají svítící proužky do vlasů v barvě duhy. Nicméně spíše se jedná o doplněk pro slečny, které plánují navštívit vyhlášený klub a rozhodně nechtějí být nenápadné. Milovníky míchaných nápojů a různých koktejlů určitě potěší koktejlový LED šejkr, se kterým můžete nejen vytvořit mnoho různých drinků, které budou lahodit chuťovým buňkám Vašich hostů, ale také předvést malé vystoupení, pokud zhasnete. Skvělé vystoupení uděláte i s rukavicemi se svítícími konečky prstů.

 

Originální hry:

Detektor lži         Alkoholová hra- ruleta

 

 

Pro ty, kteří rádi hrají hry  je v nabídce například alkoholová ruleta nebo detektor lži. Alkoholová ruleta je spíše určena pro ty, kteří se ještě moc neznají a pomáhá při prvních nesmělých společných okamžicích. Detektor lži je naopak pro ty, kteří už se nějakou dobu znají a kteří se nebojí žádné pořádné srandy. Tento produkt spíše doporučujeme pro přátele, než pro páry. Detektor lži není ve svých rozhodnutích 100% a mohlo by se stát, že v láskyplném vztahu způsobí nemalé problémy.

Ledové doplňky:

Ledové panáky - cool shooters, 4ks  Silikonová forma na led ve tvaru upířích zubů    Chladící kameny do nápojů, sada 8 kusů

 

 

Pro domácí párty se hodí doplňky, které mohou oživit Váš nápoj. Ať už to jsou ledové panáky, forma na led ve tvaru upířích zubů a chladící kameny do nápojů. Kameny do nápojů lze navíc použít opakovaně. Pro menší účastníky párty lze nabídnotu formu na led ve tvaru tučňáků.

A další... :

Brčko ve tvaru brýlí - Brčkobrýle, délka 1m Karnevalová škraboška se třpytivým zdobením    Pivní helma - modrá

 

 

Mezi vtipné věci, které se Vám budou hodit nejen na párty, ale třeba také na fotbal a různé druhy večírků, patří brčkobrýle v délce jednoho metru. Brčko je vhodné i pro Vaše děti. Milovníci piva určitě ocení pivní helmu, která jim zpříjemní vychutnávat si jejich nápoj. Pro ty, co chtějí být tajemní a originální doporučujeme škrabošku s třpytivým zdobením. Praktickou pomůckou na párty je například vakuová zátka na víno.

 

Přejeme Vám příjemný Silvestr a doufáme, že jsme Vám dali dostatečnou inspiraci pro Vaší párty. Další produkty najdete v sekci Doplňky na párty.