Už od počátku naší civilizace lidé usilovali o to, aby dokázali nějakým způsobem zachytit čas. Po mnoha filosofických otázkách a odpovědích se první hodiny objevily už kolem roku 1500 a následoval vznik mnoho různých druhů - přesýpacích, slunečních, kapesních atd. V dnešní době se v běžném životě setkáváme hlavně s domácími hodinami, budíky a náramkovými hodinkami. Určitým způsobem se z hodinek stala jistá dekorace domácnosti a osobnosti. Pojďme se podívat na to, co vše dokáže vytvořit lidská kreativita a jaké hodiny či hodinky by se mohli hodit právě Vám.


Designové hodiny do domácnosti:

Čtvercové designové nástěnné hodiny Hodiny v designu motýla - černá a červená barva Designové nástěnné hodiny - žiletka

Pokud toužíte po vylepšení své kuchyně, obýváku a dalších místností mohou Vám být inspirací hodiny se spadanými čísly, které se hodí zejména pro ty, jež mají rádi decentnost a eleganci. Oproti tomu můžeme nabídnout hodiny, které si lze částečně upravit podle svého vkusu. Jsou tvořeny ze tří různých motýlků, které si můžete postavit do různých poloh a být kreativní. Podobnou variantou těchto hodin jsou nástěnné hodiny s motivem motýlů. Pro každého, kdo preferuje interiové vybavení s nápadem, jsou dostupné hodiny ve tvaru žiletky, které jsou zároveň zrcadlem.

 

Designové hodinky pro Vás:

Pro dámy:

Vintage hodinky s EiffelovkouGeneva hodinky s kamínky ve třech barvách Přívěsek s hodinkami ve tvaru sovy

Dámy si mohou vybrat z široké nabídky krásných hodinek. Pro milovnice Francie a neotřelého stylu bychom mohli doporučit Vintage hodinky s Eiffelovkou, které mají speciálně nazdobené ručičky. Klasickou krásu a eleganci představují Geneva hodinky s kamínky ve třech barevných kombinacích, které jsou určeny pro ženy a dámy, jež milují záři a lesk kamínků. Pokud jste už unaveny klasickými hodinkami a nejsou Vám pohodlné, je zde samozřejmě varianta hodinek na řetízku. Příkladem mohou být okouzlující hodinky ve tvaru sovy nebo také dámské retro hodinky s obrázkem Marilyn Monroe.

Pro pány:

Pánské designové multifunkční hodinky se dvěma ciferníky Pánské hodinky ve stříbrné barvě s černým podkladem Pánské army hodinky


Co se týče hodinek je mužská populace ve výběru velice náročná. Možná jako ženy :). Muži dávají přednost nejen designu, ale také jednotlivým funkcím, které hodinky mají. Proto je dobré věnovat pozornost alespoň takovým vlastnostem jako je materiál řemínku, odolnost skla proti poškrábání a voděodolnost. Pro pány, co mají rádi styl a originalitu doporučujeme pánské hodinky se dvěma ciferníky, u kterých si mohou nastavit dvě časová pásma pro zobrazování času např. na jiných kontinentech. Pro milovníky klasiky jsou zde pánské hodinky ve stříbrné barvě s černým podkladem. A nezapomeňme na velice specifické hodinky jako jsou například army hodinky ve stylu švýcarských armádních hodinek.

 

Designové budíky:

Budík se svítící plochou pro poznámky a USB rozbočovačem Transparentní budík měnící barvy s funkcí aromaterapie   Multifunkční budík v basketbalovém designu

Svoji domácnost, zvláště ložnici, můžete oživit designovými budíky. K nejoriginálnějším budíkům patří budík se svítící plochou pro poznámky a USB rozbočovačem v barevných kominacích modré a zelené. Zvolte si barvu, kterou budete chtít psát sladké vzkazy svému příteli nebo rodině. Chcete-li oživit svoji domácnost nebo ložnici, doporučujeme Vám transparentní budík měnící barvy s funkcí aromaterapie. Jeden budík se dokáže změnit na barvy : zelená, žlutá, oranžová, červená, růžová, fialová a modrá. Každý si v tomto výběru jistě najde svoji oblíbenou barvu. V designu budíků se nezapomíná ani na děti : Budík a hra v jednom! Například unikátní budík s terčem a laserovou pistolí nebo budík určený pro milovníky basketbalu. Pořiďte svým dětem tento basketbalový budík a dopřejte jim dát koš každé ráno. Budík je odmění potleskem a nenechá je být, dokud koš nehodí. Vstávání malých uličníků je tak zaručeno. Ale pozor, aby pro samé zaujetí ze hry nezmeškaly odchod do školy  

 

Široký výběr hodinek můžete nalézt v sekci Hodinky, kde naleznete pánské, dámské, binární, prstýnkové hodinky a další. Také v sekci Domácnost je pro Vás připraven široký výběr hodin a budíků.