Do Vánoc zbývají ještě necelé tři měsíce. Nenechávejte si ale nákup dárků na poslední chvíli jako každý rok a vyhněte se stresům, které jsou s nákupem dárků spojené. V dnešní době internetu a nejrůznějších vymožeností vyberte dárky z pohodlí domova.

Nezapomeňte ale, že od začátku listopadu již negarantujeme příchod dárků do Vánoc. 

Vánoce jsou bezesporu nejkrásnější a nejoblíbenější svátky, které v křesťanské tradici představují oslavu narození Ježíše Krista. V církvi se slaví již od 7. století. V Česku je omylem za vrchol Vánoc považován Štědrý den - 24. prosince. Správně by se  ale měly Vánoce slavit 25. prosince, což je slavnost Křtu Páně.

K Vánocům patří i doba adventní, ve které si zdobíme své byty a domy různými vánočními motivy, světélky a pečeme cukroví. Důležitý je adventní věnec, který nám odpočítává čas do Vánoc.

Vánoční dekorace

Vánoční hvězda - dekorace na stromeček Dekorativní vánoční LED osvětlení - sněhové vločky - 10 metrů   Ozdobná textilní stuha - modrá


Vánoční stromeček si bez krásné špičky nedokážeme představit. Pořiďte si dekoraci na stromeček v designu hvězdy. Stromek, dřevěný trám či rámy dveří a oken můžeme ozdobit řetězem se svítícími sněhovými vločkami, které svítí ve čtyřech barvách. Oblíbený je i řetěz s drobnými světélky, které blikají v osmi stylech. Vyrábíte si svůj vlastní adventní věnec? Pomocí ozdobné textilní stuhy vytvoříte překrásné mašle. Slavnostní atmosféru pomůže vytvořit čajová LED svíčka, kterou můžete nechat bez dozoru, aniž byste museli mít obavy.

 

Pečení cukroví

4 plastové formičky na perníčky Silikonový vak na zpracování těsta Silikonová naběračka na med v originálním designu

Pro pečeční cukroví Vám bude nejlepším pomocníkem silikonový vak na zpracování těsta, kterým těsto snadno a rychle zpracujete, aniž byste ušpinili sebe či pracovní plochu. Vak pojme až 1 kilo mouky, lze tedy zpracovávat i objemnější množství těsta. Díky tepelné odolnosti můžete vložit těsto do ledničky i do mrazáku ve vaku. K pečení perníčků jsou skvělá plastová vykrajovátka, která Vám vytvoří rýhy jako předlohy pro zdobení cukrovou polevou. Do spousty těst se přidává med, pořiďte si proto silikonovou naběračku na med v originálním designu.

 

Vánoční doplňky

100 kusů vánočních ozdob na nehty Brož ve tvaru sněhové vločky Vánoční party čelenka


Chcete-li si užít Vánoce na 100%, pořiďte si ozdoby na nehty v designu zlatých sněhových vloček. Jsou vhodné jak na přírodní, tak gelové nehty. Na zimní kabát či sáčko si připněte brož s motivem stříbrné vločky s kamínky, která rozzáří celý Váš outfit. Chystáte se na vánoční párty? Nezapomeňte si pořídit vtipnou vánoční párty čelenku se sobíky.

 

Vánoční dárky pro ženy

Luxusní hodinky GENEVA s čirými kamínky - 3 barvy Dámské elegantní hodinky s třpytivými kamínky - 3 barvy Dámské krajkové kalhotky s mašličkou

Elegantní prstýnek s kamínky Šaty s dlouhým rukávem a vzorem proužku  Set elegantních šperků - náušnice a náhrdelník, 6 barev


Pánové, pořiďte své drahé polovičce dárek, který potěší. Co třeba takové luxusní hodinky GENEVA, či hodinky se třpytivými kamínky? Jsou vhodné pro každou dámu, která o sebe ráda pečuje a chce být středem pozornosti. Žádnou ženu neurazí krásný šperk a co teprve, když se třpytí :-). Vhodným dárkem jsou i dámské krajkové kalhotky s mašličkou a  šaty se vzorem proužku.

 

Vánoční dárky pro muže

 Pánské sportovní hodinky Valia - více barev FIX It Pro na opravu škrábanců na karoserii auta Pánský titanový prsten - 4 velikosti


Pánská kožená peněženka  Mini MP3 přehrávač s klipem na microSD karty - 5 barev  Pánský pásek - 3 barvy

 

Dámy, potěšte Vašeho muže, přítele či tatínka praktickým dárkem. Velice oblíbené jsou pánské hodinky Valia, můžete si vybrat oblíbenou barvu. Pro nadšené motoristy js vhodným dárkem FIX It na opravu škrábanců. Muže, který o sebe pečuje, potěší titanový prsten, pásek a kožená peněženka. Mini MP3 přehrávač, je vhodným dárkem snad pro každého.

 

Vánoční dárky pro děti

Barevná housenka pro děti Navlékání kostiček - vzdělávací hračka Dřevěná hračka pro děti

 

Naše nejmenší jistě potěší barevná plyšová housenka. Každá její část vydává různé zvuky. Mále batole z ní nespustí oči. Motorice se děti naučí díky barevným navlékacím korálkům či dřevěné hračce.

 

Vánoční dráky pro babičky a dědečky

 Sítko na čaj ve tvaru noty 20 semínek - modrá pivoňka Sada 12 bambusových háčků na háčkování - různé velikosti

Babička či dědeček si mohou vypěstovat své modré pivoňky již od semínka. Vášniví pěstitelé jistě ocení naši pestrou nabídku originálních semínek. Sypaný čaj bude chutnat hned lépe v originálním sítku na čaj ve tvaru noty a každou babičku, která ráda háčkuje překvapí bambusové háčky na háčkování. 

 

Přejeme Vám příjemné nakupování vánočních dárků bez zbytečných stresů :-)