Kdo ještě nezkusil práci s FIMO tyčinkami, jako by nebyl. FIMO tyčinky se staly velmi oblíbeným produktem u široké škály zákazníků a my Vám povíme proč!

Práce s FIMO tyčinkami je velmi jednoduchá a zvládne ji i začátečník. FIMO tyčinky jsou na rozdíl od běžného fima zpracované a není potřeba být příliš zručný na to, abyste si s nimi vytvořili nejrůznější předměty přesně podle Vašich představ. Roztomilé a originální motivy ovšem potěší i ty zkušenější, kteří na ruční práce nemají dostatek času a ze sady o sto kusech nakrájíte opravdu nepřeberné množství tenoučkých plátků určených k okamžitému dekorování.

FIMO tyčinky jsou původně určené na úpravu přírodních i umělých nehtů, fantazii se ovšem meze nekladou. Pokud patříte mezi ty lidi, kteří si rádi své osobní věci nazdobí podle svého vkusu, neváhejte ani chviličku. Ostrým nožíkem snadno a rychle nakrájíte tolik "koleček", kolik jen budete potřebovat a Vaše diáře, fotorámečky, květináčky, kolíčky a krabičky se promění v jedinečný doplněk Vašeho interiéru.

FIMO tyčinky můžete skládat do nejrůznějších vzorců podle barev či témat obrázků - vyberte si "ovocnou sadu" s kiwi, jablíčkem, jahodou i pomerančem, vánoční dekoraci s dárečkem, sněhovou vločkou i typickou červeno-bílou dekorací nebo smajlíky nejrůznějších barev, kteří se na Vás vytrvale budou usmívat každý den.

 

    

 

FIMO tyčinky zkrátka najdete v nejrůznějších tvarech, motivech i podobách - pro ty "nejpohodlnější" jsou k dostání i nakrájené plátky, které prostě lepidlem přilepíte a exkluzivní dekorace je na světě.

 

                               

 

Kolíčky s úsměvem i srdíčky

Všechny milovnice roztomilých kolíčků potěší tento jednoduchý návod, jak si vyrobit praktickou pomůcku na uzavírání pytlíčků s kořením, vylepšení narozeninového přání i super jednoduchou pomůcku, která s provázkem utvoří nástěnku v dětském pokojíčku. Stačí pouze barevné či přírodní kolíčky, nakrájené FIMO plátky a lepidlo. Kombinace nejrůznějších barevných i tematických variant už půjdou samy od ruky. 

 

 

Nezapomeňte, že kdo si hraje, nezlobí ... a o nás dospělých to platí dvojnásob ;)