Některé ženy nosí jedny náušnice každý den třeba i několik let, některé zvládnou vystřídat za den i tři různé páry. Ke kterému typu patříte vy?
Stylové náušnice ozdobené kamínkem - zlaté

Pokud se hlásíte k první kategorii, budete náušnice vybírat velmi pečlivě. Hodí se pro Vás nadčasové elegatní náušnice, spíše asi sáhnete po praktických puzetách než po dlouhých visacích náušnicích. Na slavnostní příležitost byste ale měly ozdoby svých uší vyměnit a podtrhnout svůj vzhled nějakým výjimečným šperkem, tentokrát se nebojte sáhnout i po náušnicích větších rozměrů.


Kytičkové náušnice s kamínky - zlaté

 

Dívky a ženy, které mají pro náušnice slabost a snaží se je sladit s oblečením a momentální náladou si v nákupní galerii PoštovnéZDARMA.cz také snadno vyberou. 

 

Kovové náušnice tvaru hvězdičky - stříbrné

Elegantní kovové náušnice
Vynikají svojí jednoduchou krásou, sluší všem a hodí se skoro ke každému oblečení. To jsou přednosti těchto méně nápadných kousků. Alespoň jeden pár by určitě neměl chybět ve Vaší výbavě.



třpytivé náušnice

Náušnice s broušenými kamínky
Menší třpytivé náušnice můžete nosit i přes den, větší si vezměte až na večer a doplňte je výrazným líčením.

 

Elegantní náušnice s perlami - stříbrné

Perlové náušnice

Perly, to je klasika, která nikdy neomrzí. Zahrajte si na jemnou vílu a doplňte je šaty nebo romantickou halenkou.

 

Barevné paví náušnice

Dlouhé náušnice
Dlouhé náušnice vyžadují trochu opatrnosti, ale to dá rozum, že si v nich nepůjdete zaběhat. Barevnými cingrlátky upoutáte pozornost a jako tajemná Carmen v dlouhé sukni okouzlíte nejednoho muže.

 

Srdcové náušnice s červeným kamenem

Vintage
Šperkovnice našich maminek a babiček často skrývají malé poklady. Náušnice ve starobylém vzhledu jsou právě v módě. Že žádné takové doma nemáte nebo se bojíte vynést rodinný šperk?
I úplně nový šperk může vypadat jako kousek z minulého století (nebo předminulého ;o)

 

Třpytivé náušnice s kamínky - stříbrné

Zvířátka
Máte špatný den? Ozdobte si ouška beruškami pro radost. U důležité zkoušky zase pomohou sloníci pro štěstí.

 

Náušnice foťáčky 

Originální kousky pro originální holky
Jestli jste ještě stále nenašly ty pravé náušnice, čekáte nejspíš na tuto kategorii. Někomu by možná připadalo trochu výstřední nosit v uších růžové chobotničky nebo malinké fotoaparáty, pro Vás jsou ale právě tyhle náušnice ty nejlepší.

 

Tvar obličeje
Při výběru náušnic se také vyplatí zamyslet se nad tvarem Vaší tváře. Možná už jste si všimla, že některé typy náušnic podtrhnou Vaši krásu, zatímco jiné Vám sluší méně. Seznámíme se alespoň se základními pravidly. Nejjednodušší to má jako obvykle oválný typ obličeje, hodí se k němu téměř všechny tvary, může si vybírat mezi dlouhým náušnicemi i puzetkami. Pokud ale máte obličej oválný úzký, dalo by se říci protáhlý, volte spíše kratší náušnice a těch dlouhých se vyvarujte. Přenechte je dámám s kulatým typem obličeje, pro ty jsou naopak velmi vhodné. Hranatý obličej zjemní kulaté náušnice, ostré linie by byly spíše na škodu.

 

Které náušnice se líbí Vám? Které byste si naopak nikdy nevzala?

Těším se na Vaše komentáře!