Školní rok i nový semestr už zase klepe na dvěře. Tak si ho užijeme, vždyť škola nemusí být jenom pruda!

 

Pro ty nejmenší

Ti nejmladší se na školu "ještě" opravdu těší, zejména pak prvňáčci, kteří očekávají nové znalosti, dovednosti a kamarády. Radost jim uděláte i novými školními pomůckami a doplňky do pokojíčku, které podněcují jejich chuť do učení.

 

Barevná dřevěná písmenka s očima jsou mnohem zábavnější než ty v sešitě. Pomáhají rozvíjet školákovy (nebo předškolákovy) dovednosti v oblasti psaní. Nechte jej složit různá slova, jeho jméno na dveře pokojíčku nebo ho naučte abecedu. Písmena můžete přidělat na pevno pomocí oboustranné lepící pásky nebo je schovat do krabičky a každý den vytvářet nová a nová slova. Kolik jich z 26 písmenek zvládnete sestavit?

 

 

 

Kromě písmen musí Váš školák zvládnout také čísla. Jednoduché příklady jej můžete učit pomocí barevné dětské vzdělávací hračky, která je složena z otočných dílů, jenž mají na hranách vyobrazena čísla či matematická znaménka. Tyto díly umožňují velké množství kombinací matematických příkladů. Nechte své děti učit se hrou.

 

 

Kde jinde trénovat nové dovednosti, kterými se prvńáčci chtějí doma pochlubit? Na tabuli ve tvaru zvířátka! Vyberte si z tvaru kačenky, sobíka nebo prasátka a nalepte ji přímo na stěnu do pokojíčku. Hra na školu nikdy nebyla zábavnější.

 

 

 

Malí školáci jsou hraví, a proto je potěší každá školní pomůcka, která je barevná a zdobená či tvarovaná do veselého motivu. Nůžky ve tvaru mrkvičky i kukuřice, taštička na drobné na autobus, gumu nebo ořezávátko v podobě sloníka, žabičky i medvídka nebo zástěrka s beruškou? Ve školce nikdy nebyla taková zábava :)


      

 

 

Pro studenty

Studenti už vědí do čeho jdou a místo zvířátek a hraček si potrpí spíše na praktické vybavení pokoje. K sešitům brzy přibudou počítače, tiskárny a další technické pomůcky, které snadno vyčistíte díky kvalitnímu čistícímu gelu. Ten se dostane i do míst, kde je obvykle těžké zbavit se nečistot. Gel nezanechává skvrny na rukou ani na čištěném objektu či ploše. Vhodný na počítačové klávesnice, telefony, tiskárny a další obtížně přístupné členité předměty. 

Důležitost kvalitní lampičky, moderních doplňků v atraktivních barvách i speciálních samolepek na notebook už je dnes samozřejmostí :) Těm, kteří na učení nemohou přestat myslet, doporučujeme i praktický vyhledávač klíčů, který Vám ušetří spoustu času :)


  

       

 

Škola není jenom "pruda"

Ať už máme školy plné zuby sebevíc, je to pořád místo, kde potkáváme své kamarády a vždy je co vymýšlet! Každá zábava má svou mez, proto nedoporučujeme humorné předměty zkoušet přímo na kantorech :)

 

 

Znáte prdící polštářek jen z televize? Pořiďte si ho a užijte si s ním spoustu legrace. Stačí jej pouze nepozorovaně nastražit pod potah židle atp. a čekat, až si kolega či kamarád sedne. Na výběr ze 4 druhů barev.

 

 

 

Také vás nudí obyčejný vzhled propisek? Pak je tato propiska určena přímo Vám. Propiska je ve tvaru injekční stříkačky s barevnou kapalinou uvnitř. Hodí se také pro zbavení strachu z injekčních stříkaček - třeba pro děti. Vhodné také jako super dárek pro lékaře či zubaře. 

 

 

 

 

Držák se pomocí přísavky snadno přichytí na nábytek, zrcadla, kachličky atd. Lze jej využít na tužky, zubní kartáčky, žiletky a spoustu dalších předmětů podobného tvaru.

 

 

 

 

Užijte si příjemný vstup do nového školního roku či semestru. A nezapomeňte, že škola nemusí být jenom otrava :)