Léto je již v plném proudu a s ním nastává ten pravý čas pro letní sportovní aktivity a kempování. Určitě ale není na škodu se řádně připravit a pořídit si kvalitní a spolehlivé vybavení. Horké letní počasí láká k odpočinku u vody. Vysoké teploty vzduchu ohřívají vodu v řekách, venkovních bazénech nebo na přehradách na příjemné teploty. Například české řeky se tak každoročně v létě stávají cílovou destinací pro lidi, kteří je na kanoích nebo raftech splouvají. Snad každý takový člověk řeší problém s uchováváním osobních věcí v suchu v průběhu plavby. Tradiční a rozšířenou pomůckou pro udržení oblečení a dalších věcí v suchu je vak na uložení věci, který naleznete v naší nabídce. Nemusíte se obávat ani možného proniknutí vody do Vašich věcí, neboť má kvalitní profesionální vodotěsné provedení. Lze ho libovolně stlačit a při jeho nepoužívání ho tedy snadno složíte do malých rozměrů. Můžete ho použít i pro ostatní outdoorové aktivity, u kterých je nutné udržet Vaše oblečení, doklady a další osobní věci v suchu.  

vak na lod

Případnou levnější alternativou je vodotěsné pouzdro na drobné předměty, které je vhodné především pro telefony, klíče, navigace, doklady nebo peněženku. Za velmi nízkou cenu tak získáte kvalitní ochranu před proniknutím vody do Vašich osobních věcí. Nezapomeňte, že namočením telefonu nebo dokladů si zbytečně způsobíte nemalé potíže a finanční škody. Pouzdro zároveň chrání také před všudypřítomným prachem.

vodotesne pouzdro

Nezbytným pomocníkem pro plavání jsou naše plavecké brýle, které jsou vyrobené z příjemného materiálu a mají nastavitelný pásek. Ocení je jak pravidelní, tak i příležitostní plavci. Vybírat lze z několika barevných provedení. Mysleli jsme i na děti, pro které máme v nabídce dětské plavecké brýle ve tvaru zvířátka. V kategorii Vodní sporty naleznete další užitečné potřeby pro letní radovánky u vody.

plavecke bryledetske plavecke bryle

Všem vyznavačům kempování doporučujeme mini solární baterii ve formě přívěsku na klíče. Velkou výhodou této svítilny oproti běžným bateriovým zdrojům světla jsou její malé rozměry, nezávislost na elektrické síti a nízká hmotnost. Tyto přednosti oceníte především při pobytu ve volné přírodě, kde není zdroj elektrické energie a každý objemný a těžký předmět navíc je pro Vás zbytečnou zátěží. Náročnější zákazníky zaujme LED stolní lampa, která oproti předchozímu produktu poskytuje větší světelný výkon.

mini solarni baterieled lampa

Velmi užitečným pomocníkem při sportovních aktivitách je tejpovací lepící páska, která slouží k fixaci kloubů a vazů za účelem prevence možného zranění. Kromě toho jejím používáním znatelně ulevíte namáhaným kloubům a snížíte přetěžování v dané oblasti. Nabízíme devět různých barevných variant, přičemž délka tejpovací pásky je u každé varianty 5 metrů.

tejpovaci paska

Jste pravidelnými nadšenými běžci nebo jste teprve nedávno propadli kouzlu běhání? Chcete si své úspěchy měřit a mít tak dokonalý přehled o Vašich pokrocích? Pak je pro Vás ideální doplňkem náš digitální krokoměr pro efektivní měření Vašich kroků, který umí zobrazovat také spálené kalorie a celkovou vzdálenost. Samozřejmostí přístroje je klip na přichycení k Vašemu oblečení. Podobný krokoměr nabízíme také v provedení s rádiem. Další krokoměry naleznete v naší kategorii Běh a jogging. Doporučujeme také hodinky s funkcí měření srdečního pulsu a spálených kalorií. Kromě toho jsou ještě vybavené stopkami pro přesné měření doby běhu.

krokomerhodinky s merenim pulsuMultifunkční krokoměr (pedometr) s rádiem

Nepříjemný bodavý hmyz dokáže velmi znepříjemnit pobyt v přírodě, zejména přemnožení komáři snadno způsobí bolestivé štípnutí. Spolehlivým řešením je repelentní náramek, který je napuštěn repelentním nezapáchajícím olejem. Nelze zapomenout ani na zvířecí mazlíčky, pro které existuje účinná ochrana před hmyzem a dalšími parazity v podobě repelentního silikonového obojku.

repelentni naramekrepelentni obojek pro zvirata

Přejeme Vám krásné prožití léta a mnoho krásných zážitků při kempování nebo sportovních aktivitách :-)