Nezapomeňte na Valentýna

Je tady únor, což znamená, že se blíží den svatého Valentýna a s ním svátek všech zamilovaných. Kdy jindy si vzpomenout a potěšit svou drahou polovičku, než právě tento den? Společně se podíváme na to, čím udělat radost jak partnerovi, tak partnerce.

V posledních letech se stalo takovým evergreenem poukazovat na to, že se jedná o kýčovitý, komerční a uměle vytvořený svátek. Zkuste však tento názor 14. února přednést své partnerce a opustíte dům rychleji než Usain Bolt startovní bloky. A co tedy pořídit svému životnímu partnerovi? 

CO POŘÍDIT PARTNERCE?

Pravdou je, že tento svátek asi prožívají více ženy než muži. Romantická večeře a květiny by měly být takovým obligátním minimem. Pokud se však chcete pořádně vytáhnout, bude to chtít zapojit trochu fantazie. A co ocení každá žena? 

ŠPERKY

Ano, šperky. Na světě snad neexistuje žena, která by odmítla blyštivý doplněk. Velice oblíbeným šperkem, na který většina žen nedá dopustit, jsou náhrdelníky. Zkuste třeba Řetízek s přívěskem v designu lapače snů, což je velmi populární motiv posledního roku a uvidíte, že zabodujete. Neméně častou ozdobou jsou samozřejmě náramky. Velice oblíbeným produktem je Dámský náramek se znamením ochrany, který je dostupný ve dvou barvách. A pomyslný triumvirát samozřejmě doplňují náušnice. Pokud má partnerka radši jemnější doplňky, určitě si zamiluje Náušnice v podobě srdce s ptáčkem

Řetízek s přívěskem v designu lapače snů Dámský náramek se znamením ochrany Náušnice v podobě srdce s ptáčkem

SPODNÍ PRÁDLO

Prádlo. To je kapitola sama pro sebe. Ačkoliv je to dárek pro partnerku, chlapi jej velice oceňují. Přeci jen pohled na partnerku v sexy prádle je skvělý. Velice oblíbená je Krajková podprsenka s kalhotkami, která je dostupná ve dvou barvách. Krajková podprsenka bez kostic je zase produkt, který díky atraktivnímu designu oceníte nejen vy, ale i partnerka, protože nemá kostice a je velice pohodlná. Při pohledu na partnerčino pozadí zase jistě zaujmou Dámské kalhotky s vysokým pasem a šněrováním

Krajková podprsenka s kalhotkami - 2 barvyKrajková podprsenka bez kosticDámské kalhotky s vysokým pasem a šněrováním

K partnerskému soužití samozřejmě patří i ta lechtivější stránka. Pokud i vaše partnerka patří mezi fanynky populární série Padesát odstínů, připravili jsme pro vás novou kategorii. Pořiďte nějaký kousek z této kategorie a proměňte ložnici v doupě neřesti. 

DÁREK PRO PARTNERA

Potěšit na Valentýna partnera je o poznání jednodušší. Ono už jen ta speciální večeře je něco, na co se těší celý rok, protože, kdo by se rád dobře nenajedl, že jo? Přidejte k tomu sexy obleček, nějaké to ložnicové rodeo a uvidíte, že se manžel či přítel obejde i bez hmotného daru. A pokud váš partner byl po celý rok obzvláště hodný, pozorný a všímavý, mám pro vás TAJNÝ TIP NA DOKONALÝ DAR.

Málokterá z vás si to uvědomuje, ale existuje poměrně velké procento mužů, kteří když slyší datum 14.2., nevybaví si noc plnou lásky, nýbrž to, že začíná vyřazovací část nejprestižnější klubové fotbalové soutěže Ligy mistrů. A osmifinále začne pěkně zostra, a to zápasem mezi PSG a Barcelonou. Tito dva soupeři se spolu utkali v posledních letech několikrát a úspěšnější byla Barcelona. Francouzský mistr má tak svému rivalovi co oplácet. Kdo bude tentokrát úspěšnější? Katalánci v čele famózním Messim nebo pařížský klub, který po odchodu Laurenta Blanca a Zlatana Ibrahimoviče zatím spíše hledá svou tvář? 

To vše a mnohem víc naleznete v nové kategorii DEN SVATÉHO VALENTÝNA. A jak tento svátek budete trávit vy? Napište nám to do komentáře a inspirujte ostatní!