PF 2017

Vážení zákazníci, 

rok se s rokem sešel a je čas na další menší rekapitulaci našeho úsilí. Jsou za námi Vánoce, které velice dobře prověřily naše schopnosti. S rozšiřováním naší nákupní galerie došlo k tomu, že jsme letos expedovali rekordní množství SKLADOVEK, tedy zboží s dodáním do dvou dnů. Tímto bych rád poděkoval za projevenou přízeň a doufáme, že se nám povedlo zpříjemnit nejeden Štědrý večer. 

Rok 2016 byl velice úspěšný. Jak jsem již naznačil, daří se nám přilákat stále větší počet zákazníků a co je důležitější - spokojených zákazníků. Pokud srovnáte naše týmové foto s tím loňským, na první pohled je jasné, že se tento nápor zákazníků projevil i v personální otázce. Když započítáme i brigádníky, budeme pomalu atakovat hranici 30 zaměstnanců, což je oproti letem minulým obrovský nárůst. 

Zákazníky určitě potěší, že naše nabídka je čím dál tím širší. V současné chvíli na naší nákupní galerii najdete více než 48 tisíc produktů a s trochou optimismu si dovolím tvrdit, že už v lednu budeme atakovat padesátitisícovou hranici. Čím dál více je i oblíbených Skladovek a ani v tomto trendu nehodláme polevovat. I nadále se můžete těšit na velké množství soutěží, protože my své zákazníky máme rádi. 

Tímto bych vám za celý tým PoštovnéZDARMA.cz ještě jednou chtěl poděkovat za projevenou důvěru a doufám, že až budu příští rok psát další PFko, bude nás tady ještě více. Stejně tak bychom vám rádi popřáli úspěšný vstup do Nového roku 2017.