Vánoční rádce

Vánoce jsou za dvěřmi a většina za vás začala nakupovat dárečky. Všimli jste si někdy, že vybrat parádní dar pro chlapa může být nadlidský úkol? Jasně, trenkami a ponožkami nikdy nic nezkazíte, ale pokud budete chtít letos být trošku originálnější, mohl by se vám hodit tento rádce. Je totiž určen pro ženy, které nevědí, co pořídit svému partnerovi, tátovi, dědovi či synovi. 

Do videa jsem vybral 10 zajímavých produktů, které se můžou stát velmi povedeným dárkem. V nabídce jich máme však mnohem více. Stačí se podívat do kategorie Dárky pod stromek. Tak se pohodlně usaďte a podívejte se, co jsem pro vás vybral. 

DÁRKY K VÁNOCŮM

Nejen Den dětí, ale také svátky, narozeniny a Vánoce jsou událostmi, kdy je hezké udělat dětem radost nějakým dárkem.

Jaký dárek ale vybrat, abyste docílili upřímné dětské radosti?

Zamyslete se nad tím, co dělá vaše dítě nejraději. Pomáhá vám rádo v kuchyni? Miluje sport, zpěv, malování nebo tanec? Přizpůsobte dárek jeho zálibám.

Pro kuchaře existují nádherné malé kuchyňky s nejrůznějším nádobím v mini velikostech. Sportovcům může udělat radost míč nebo dres se jménem oblíbeného fotbalisty. Pro zpěváky je možné zakoupit dětský karaoke systém nebo pořídit vysněný hudební nástroj. Malířům může udělat radost malířská paleta, barvy nebo malířský stojan. A co pořídit tanečníkům? Radost uděláte tanečními botami, trikotem nebo například bezdrátovými sluchátky, která umožní pouštění oblíbené taneční hudby kdykoliv, aniž by při tom bylo rušeno okolí.

Fantazii se meze nekladou. Proto může být vánočním dárkem také společně strávený čas například při výrobě vánočních dřevěných dekorací, výrobků z papíru nebo z přírodních materiálů.

Děti dárky nepohrdnou, ale nejvíce ocení, když jim věnujete svou pozornost.