Mikulášská nadílka

Jedním z nejoblíbenějších dní v roce pro každé dítě je Mikuláš. Kdy chodí Mikuláš si všichni pamatujeme od nejútlejšího dětství. Když se řekne čert a Mikuláš, tak si snad každé dítě vybaví hory sladkého. A co to letos zkusit trochu jinak? Všelijací odborníci denně varují, že mnoho dětí trpí nadváhou a jejich stravovací návyky nejsou dobré. Podívejme se společně na nově vytvořenou kategorii Mikulášská nadílka

PRO KREATIVNÍ DĚTI

Všichni dobře víme, že děti si rády kreslí. Proto v naší nabídce najdete širokou paletu různých omalovánek. Velmi pěkné jsou Omalovánky - Ledové království. Tato pohádka si získala srdce milionů dětí po celém světě a z toho důvodu najdete v naší nákupní galerii spoustu produktů s jejím motivem. Neméně oblíbené jsou Omalovánky - Looney Tunes. Kdo by neměl rád příběhy party okolo Bugse Bunnyho. Pokud však vaše děti preferují pohádky české provenience, mohou je zaujmout třeba Omalovánky A5 - Víla Amálka. To vše a mnohem víc najdete v kategorii Omalovánky a pexesa.

Omalovánky - Ledové království Omalovánky - Looney Tunes Omalovánky a5 - Víla Amálka

PRO CHYTRÉ DĚTI

Pokud přeci jen doma máte dítě, které omalovánky nemá rádo, můžete mu zkusit pořídit pexeso. I pexes totiž máme v nabídce spoustu. Pexesa všeobecně rozvíjí dětskou paměť a zlepšují soustředění. Mimochodem věděli jste, že slovo PEXESO vziklo spojením úsloví "pekelně se soustřeď"? V nabídce najdete pexesa s různými pohádkovými motivy, ale třeba také Pexeso - Abeceda pro nejmenší nebo Pexeso - Angličtina pro děti

Pexeso - Tom a Jerry Pexeso - Angličtina pro děti Pexeso - Abeceda pro nejmenší


A PRO TY OPRAVDU HODNÉ

Byla vaše ratolest opravdu hodná a chcete jí obdarovat něčím trošku zajímavějším? Pro takové případy jsme samozřejmě také připravení. Máme totiž v nabídce krásné svítící plyšáky. Ať už vyberete pejska, medvídka nebo hvězdičku, uvidíte, že bude vaše dítě nadšené.

Svítící plyšový medvídek Plyšová LED hvězdička měnící barvy Velký plyšový pejsek svítící ve tmě - 50 cm

Ať už vyberete cokoliv, prosinec se blíží sedmimílovými kroky. Udělejte svým dětem radost a ukažte, že jste si na ně aspoň vzpomněli. S naší kategorií Mikulášská nadílka to půjde jedna radost.