Ohlédnutí za uplynulým rokem

Je tomu právě rok, co vznikla nákupní galerie PoštovnéZDARMA.cz (*13. 6. 2012). Hlavním motivem bylo vytvořit takový internetový portál, kde by mohli zákazníci nakupovat i zboží malé cenové hodnoty, aniž by převážnou část celkové ceny za objednávku tvořilo poštovné. Zároveň jsme však chtěli zachovat vysoký standard ostatních služeb, jako komunikaci se zákazníky, poskytování relevantních informací o zboží, vyřizování reklamací, apod. Po roce můžeme s radostí říci, že se nám to podařilo a naše vize byla naplněna.

Naše zásady

Princip je ten, že spolupracujeme s čínskými dodavateli, kteří zasílají zboží z Hong Kongu nebo Shenzhenu přímo našim zákazníkům, čímž snižujeme náklady s dovozem, skladováním v ČR, maržemi dovozců a velkoobchodníků a vůbec všemi mezičlánky mezi výrobcem a zákazníkem.

Naším pravidlem je nabízet jen kvalitní produkty, proto zboží vybíráme velice pečlivě. Vzhledem k tomu, že naším prvořadým cílem je spokojenost Vás, našich zákazníků, poskytujeme nadstandardní 30 denní lhůtu pro vrácení zboží bez udání důvodu.

Čísla

V současné době jsme 8 členný tým. Po dobu naší existence jsme zvládli obsloužit necelých 14 000 zákazníků a vyřídit více než 17 000 objednávek. Z počtu objednávek a zákazníků vyplývá, že se k nám zákazníci rádi vrací a jsou s námi spokojeni. Velice důležitá je pro nás komunikace se zákazníkem, proto jsme nově přidali na naše stránky i online chat, kde Vám zodpovíme nejrůznější dotazy. Chat navazuje na náš propracovaný tiketový systém. Na každý dotaz se se snažíme odpovědět v co nejkratší době. Za týden naskladníme 66 nových produktů, celkem máme k dnešnímu dni na skladě 3 030 aktivních produktů. Produkty máme rozdělené do 10 kategorií, kdy každá kategorie obsahuje několik podkategorií. Ty neustále aktualizujeme a rozšiřujeme o nové produkty.

Vyhlídky

V nejbližší době plánujeme spustit věrnostní program, kde bude každý zákazník moct získat bonusové body, které bude možné uplatnit jako slevu při nákupu nebo poukázku na dárek.

Do budoucna bychom rádi rozšířili škálu dodavatelů a udrželi spokojenost našich zákazníků. Chcete vědět více informací? Staňte se našimi fanoušky na facebooku.

Děkujeme za Vaši přízeň, slibujeme Vám, že ve svém úsilí setrváme a i nadále Vám budeme nabízet skvělé produkty za skvélé ceny.