Black friday

Rok se s rokem sešel a s listopadem opět proběhne oblíbený Black Friday. Co je to Black Friday? Běžně tak bývá označován den obrovských slev a výprodejů. V USA jím symbolický startuje období vánočních nákupů. Black Friday však již dávno přesáhl hranice Spojených států a čím dál více prodejců jej využívá v našich končinách. A kdy je Black Friday 2016? To je jedno! My jsme totiž období slev odstarovali už nyní! 

NĚCO NA SEBE

Když se řekne výprodej, každý z nás si představí ženu zběsile pobíhající po obdchodě s oblečením. A něco na sebe samozřejmě naleznete i v naší nákupní galerii. Venkovní počasí už není zrovna přívětivé, a proto je dobré být v teple. A v tom vám určitě pomůže naše Dámská podzimní prošívaná bunda. Odlehčenější, ale o to stylovější bundou je Dámská bunda bomber. Bombery jsou letos velice oblíbené a určitě s ním neuděláte krok vedle. Leckdo by si řekl, že na šaty už může být trochu pozdě. Pokud si k nim však vezmete vhodé punčochy, mohou udělat mnoho parády i v listopadu. Zkuste třeba Dámské šedé šaty s kapucí.

Dámská prošívaná podzimní bunda  Dámská bunda bomber Dámské šedé s kapucí

DOPLŇKŮ NENÍ NIKDY DOST

To, že téměř každá žena "nemá co na sebe" už všichni víme. Jenže ono je to s doplňky dost podobné. Šperků, hodinek a podobných serepetiček není nikdy dost a stejně tak se jedná o velice vděčný dárek, kterým jen výjimečně můžete šlápnout vedle. Dámské kovové hodinky se zdobením z broušeného skla neurazí snad žádnou ženu. Navíc si může vybrat ze tří barevných variant, což uspokojí i ty náročnější. Snad každá žena nosí ráda náušnice. A možná ještě radši je střídá. To znamená, že jich ve sbírce potřebuje trochu víc. S Bohatě zdobenými náušnicemi s čirými kamínky nadchnete okolí. Co se týče náramků, platí pro ně v podstatě stejná pravidla jako u náušnic. Trefou do černého se stane Bohatě zdobený náramek s přívěskem hvězdičky.

Dámské kovové hodinky se zdobením z broušeného skla Bohatě zdobené náušnice s čirými kamínky Bohatě zdobený náramek s přívěskem hvězdičky - různé barvy

A CO TAKHLE DAR PRO PARTNERA? 

Leckdo si řekne, že Vánoce jsou zatím daleko. Ono však není úplně od věci začít myslet na dárky předem. A Black Friday je ideálním momentem, kdy začít. Zatím jsem mluvil zejména o ženách a ty by mohl inspirovat i tento odstavec. Zde totiž najdete pěkné produkty pro muže, ze kterých se mohou stát super vánoční dárečky. Velice populárním darem jsou kapesní hodinky. A Retro kapesní hodinky s motivem lokomotivy vypadají naprosto dokonale. Chybí vašemu muži pořádná peněženka, kam by schoval vše od hotovosti až po mobilní telefon? Tak to se mu bude hodit Pánská dlouhá elegantní peněženka. Je váš partner kutil? Tak to by v jeho toolboxu neměl chybět Univerzální ořech na utahování různých šroubů.

Retro kapesní hodinky s motivem lokomotivy Pánská dlouhá elegantní peněženka Univerzální ořech na utahování různých šroubů

Tak už víme co na sebe, jaké si pořídit doplňky a čím obdarovat na Vánoce partnera. A to není úplně špatné ne? Pokud by vám to i tak bylo málo, stačí mrknout do kategorie BLACK FRIDAY, kde najdete celou řadu dalších zajímavých produktů za super ceny.