Dny se krátí a noci se prodlužují. Ano, začal podzim. Většina lidí vnímá podzim jako nejhorší roční období. Tato smutná část roku je plná dešťů, plískanic a sychravého počasí. Ale podzim má i své světlé stránky. Když po deštích konečně vysvitne slunce, objeví se pravá krása podzimu. Uvidíte krásně zbarvené listí a ovane vás poslední vlažný vítr.

Podzimní období je vhodné pro experimentování s vrstvením. Vrstvení je úplně nejvhodnější, protože podzim je také znám svými výkyvy teplot. Takže pokud je vám teplo, můžete si jednu z vrstev sundat a pořád budete šik.

Kdy jindy než na podzim můžete beztrestně nosit gumáky a pláštěnky? Sychravé počasí k tomu vybízí. Projasněte smutný deštivý den barvami. Experimentujte s punčochami, podkolenkami a legínami. Nebojte se ani jasně červené, zelené či fialové. Rozhodně nešlápnete vedle.

Sestavili jsme pro vás několik outfitů plných podzimních barev. Pokud se vám některý z kousků zalíbí, stačí na něj v textu kliknout a budete automaticky přesměrováni na stránku toho konkrétního produktu. Inspirujte se a užijte si podzimní módu plnými doušky!

 

Rošťácký outfit s nádechem „Zpátky do školy“

Back to school

Nosným prvkem tohoto outfitu je kostkovaná sukně připomínající část školní uniformy. Sáčkotopem dodávají looku punc rezervovanosti. Bílé rozverné nadkolenky ladí se sáčkem a červená čepice s nápisem korunuje celý vzhled nad průměr. Outfit je doplněn dlouhým řetízkem s mosazným přívěskem ve tvaru srdce.

 

 

Elegantní outfit do práce nebo na schůzku

Tento look je velice jednoduchý, ale zároveň velice sexy. Obyčejné černé kalhoty jsou doplněny topem s výstřihem do v, který je orámován sexy krajkou. Barevně ladící sáčko dokresluje seriózní vzhled. Kabelka je prostá, nenarušuje celkovou pospolitost kousků. Outfit je doplněn jednoduchými náušnicemi a řetízkem ve stříbrné barvě. A protože máme podzim, nesmí zde chybět deštník. Je transparentní a je ozvláštněn potiskem krajky. 

 

 

Pohodlný outfit na nákupy nebo na procházky

Velice pohodlný a zajímavý outfit. Nosným prvkem je roztomilý svetr s jeleny. Je doplněn jednoduchými zelenými punčochami. Kabelka ladí s celým lookem. Prsten a náhrdelník skvěle dotváří celkový vzhled modelu a pletená čelenka zajistí, že budeme mít hlavu v teple.

 

 

Rošťácký outfit pro rebelky

Drsnému looku vévodí kabelka s cvočky. Elegantnost černých kraťasů se sukní rozbíjí oversized mikina s nápisem. Dosud černý outfit ozvláštní červené punčochy a čepice. Doplňky ve stylu srdcové královny dokreslují celkový rebelský nádech.