Narozeninový dort

Pokud čtete naše blogové příspěvky, odebíráte newslettery nebo pravidelně navštěvujete naše stránky, je dost možné, že jste zaregistrovali fakt, že nákupní galerie PoštovnéZDARMA.cz oslavila již svoje čtvrté narozeniny. Jsou to tedy už čtyři léta, co nabízíme atraktivní produkty a neúčtujeme vám žádné poštovné. A každý takový milník je potřeba pořádně oslavit. My jsme narozeniny neslavili jen s vámi, když jsme vybrali stovky produtků a sundali jejich cenu na minimum, ale také v úzkém okruhu zaměstnanců, kteří se starají o to, aby vše šlapalo, jak má. Pojďme se podívat, jak naše narozeninová párty vypadala. 

Vzhledem k tomu, že pár set metrů od naší kanceláře se rozléhá krásný lesík s ohništěm, rozhodli jsme se oslavu uspořádat právě tam. Tady se můžete podívat, jak vypadá ukázková kooperace mezi kolegy.

Ohniště

A tenhle znáte? Manželka posílá na nákup svého muže, který je programátor. Říká mu : ”Kup 15 rohlíků a kdyby měli vejce, tak vem 30”. Manžel vejde do prodejny a ptá se prodavačky : ”Máte vejce?” , "ano", odpoví prodavačka. "Tak mi dejte 30 rohliků". Ovšem ne všechny vtipy o ajťácích jsou pravdivé. Milan je náš programátor a nebýt jeho, velké množství procesů ve firmě by trvalo mnohem déle. A zde můžete vidět, že nebýt jeho, také bychom jedli naše buřty studené. 

Milan v akci

Na pořádné párty samozřejmě nesmí chybět čepičky. A pokud jste si v posledních měsících kladli otázku, kdo jsou ti Honza s Andreou, kteří vám pravidelně posílají newslettery, je to tahle dvojka.

Produkťáci

Leckdo si určitě myslí, že být podnikatel nese samé výhody. Ferrari v garáži, letní sídlo na Bahamách a práce jen ve středu a v listopadu. Za úspěchem naší nákupní galerie však stojí nekonečné hodiny tvrdé práce, což demonstruje i následující obrázek. 

Boss in action

Šárka a Martina se znají už nějaký ten pátek, protože spolu studovaly stejnou střední školu. Obchodu se sice ani jedna nevěnuje, ale pokud potřebujete nahrát objednávku nebo naskladnit nějaký pěkný produkt, můžete se na ně plně spolehnout. (Během této momentky diskutují na téma společného běhání v této lokalitě. A kolikrát, že vyrazily? Zkuste si tipnout do komentáře!) 

Šárka a Martina

Pokud jste někdy psali ticket nebo telefonovali na naší zákaznickou linku, je dost možné, že jste komunikovali s jednou z těchto holek. Irena a Šárka jsou velice multifunkční ženy. Nejenže zvládají komunikaci se zákazníky, ale také v mžiku vyexpedují SKLADOVKY.

Irena a Šárka

Život není oříšková čokoláda a pohroma dolehla i na náš. Uprostřed hodovkasu začalo pršet a jíst mokrý dort a pít pivo s příměsí dešťové vody není taková lahoda, jako to zní. Naštěstí asi 50 m od tašeho tábořiště byl malebný altánek, kde jsme mohli vcelku obstojně tento nečas překonat. 

Altánek

Nakonec jsme však po vzoru našich rudých předchůdců poručili větru a dešti a vrátili se k ohni, kde jsme mohli dokončit náš "Cheat day".  

Buřty