Narozeninové slevy

Rok se s rokem sešel a PoštovnéZDARMA.cz slaví již čtvrté narozeniny! Při každém výraznějším milníku lidé rádi vzpomínají, shrnují a sumarizují své zážitky a u nás to nebude jinak. Podívejte se na spektakulární recept našeho úspěchu.

SUPER CENY

Jak již název napovídá, poštovné je u nás zdarma. Opravdu se nejedná o žádný reklamní trik, nikdy nenajdete černou hvězdičku, ani malá písmenka, která upozorňují na určitě podmínky, za kterých to platí. U nás jste zkrátka vždy platili, platíte i platit budete pouze cenu výrobku. 

MEGAVÝBĚR

Za zmínku určitě také stojí, že u nás si vybere určitě každý. V nabídce totiž máme více než 35 000 produktů, které jsou expedovány buď z externích skladů našich dodavatelů nebo přímo od nás z ČR. U nás zkrátka během několika minut vyberete dárek pro manžela, dceru, babičku a ještě vám zbyde čas a peníze na nějakou maličkost pro sebe. 

HYPER DOBRÉ VZTAHY

Aby podobný projekt dobře fungoval, jsou důležité dobré vztahy na pracovišti, a to pro nás platí dvojnásob. Proto si nezřídkakdy všichni společně zajdeme na dobrou večeři, zahrát Activity, Bang, bowling nebo opéct pář buřtů u táboráků. Díky tomu a dobré komunikaci vše klape, jak má, protože ani menší nemoc nebo jiná indispozice nás nemůže zastavit a navzájem si pomůžeme.

Společné foto

GIGA PRACOVITÉ VEDENÍ

Při takto významné události je potřeba i zmínit ty, kteří za vším stojí. Bez zakladatelů Mgr. Tomáše Česala a Ing. Lukáše Česala by totiž PoštovnéZDARMA.cz nevzniklo. To oni pracovali i 16 hodin denně, nebrali zřetel na víkendy či svátky a dokázali dotáhnout do zdárného konce nápad, který se jim zrodil v hlavách již v roce 2011. Ačkoliv nákupní galerie funguje, jak má, jsou to oni, kdo chodí do práce mezi prvními, odchází poslední a když zbyde čas, zajedou si do kanceláře i o víkendu. A jsou to hlavně oni, kdo vyslechnou nás zaměstnance, když máme nějaký problém a snaží se vždy pomoct.

ULTRA SKVĚLÍ ZÁKAZNÍCI

Poslední, ale nejdůležitější zmínka je věnována Vám, zákazníkům, bez kterých by naše nákupní galerie vůbec neexistovala. Chci vám jménem celého PoštovnéZDARMA.cz poděkovat za to, že u nás nakupujete a rádi se vracíte. A jako jistou formu vděku jsme se rozhodli pro vás udělat jednu maličkost. V kategorii Narozeninové slevy totiž najdete pár produtků, kde jsme se snažili cenu položit tak nízko, aby potěšila každého. V této kategorii naleznete třeba polštářky, samolepky na zeď nebo různé propriety pro přípravu párty.

Ještě jednou děkujeme za přízeň a vzhledem k tomu, že chceme, aby naše služby byly co nejlepší, pokud máte jakoukoliv připomínku, neváhejte se obrátit na náš zákaznický servis.