Byl pozdní večer - první máj!

Byl pozdní večer – první máj –
večerní máj – byl lásky čas.

První slova rozsáhlé básnické skladovky Máj od Karla Hynka Máchy zná snad každý. První máj se nezadržitelně blíží a s ním i svátek všech zamilovaných, kteří budou pobíhat po okolí, aby našli tu správnou rozkvetlou třešeň. Pod kterou by mělo dojít na pořádnou líbačku, aby žena následující rok neuschla.

Protože uschnutí nezní jako zábava, kterou by chtěl někdo zažít.

Svátek zamilovaných si můžete zpříjemnit ještě víc. Květina, dobrá večeře nebo aktuální film běžící v kině vůbec nezní špatně. Líbání a společně strávený čas potěší každou ženu, můžete však práci svých rtů doplnit ještě něčím jiným.

Většinu žen jistě potěší i nějaká ta drobnost, která prozradí, že na ni neustále myslíte. Může to být prakticky cokoliv, fantazii se meze rozhodně nekladou. Proč by taky měly? Buďte originální a promyslete si, co by Vaší partnerce mohlo vyvolat úsměv na tváři.

Hodinky ve zlaté barvě s motýlky

Hrdliččin zval ku lásce hlas,
kde borový zaváněl háj.

Asi nikdy nemůžete šlápnout vedle s pěkným šperkem. Náhrdelníky, náušnice nebo náramky nabízíme v těch nejrůznějších podobách a provedeních. Vhodnou volbou by mohl být například Náhrdelník se srdcem ve stříbrné barvě, jehož přívěsek působí velmi originálním dojmem.

Něžný náhrdelník s lístečkem a ptáčkem je také velmi elegantním doplňkem, který je možné nosit ve volném čase. Tento šperk se také výborně hodí na různé slavnostní akce, kdy bude skvěle vypadat v hlubším výstřihu.

Oblíbeným motivem jsou roztomilé kočičky. Náhrdelník se zamilovanými kočkami zdobí kamínky z broušeného skla, které mu dodávají šmrnc. 

Náhrdelník se srdcem - stříbrná barva Něžný náhrdelník s lístečkem a ptáčkem Náhrdelník se zamilovanými kočkami

O lásce šeptal tichý mech;
květoucí strom lhal lásky žel,

Dámský náramek s kamínky v tyrkysové barvě je zdoben barevnými kamínky a korálky v podobě motýlků. Tento kousek se hodí pro každou ženu, která má ráda barvy a motýlí motivy. Náramek působí velmi jemným dojmem.  

To samé můžeme říct i o náušnicích s kočičkami ve stříbrné barvě, které jsou drobné a v uších skoro nenápadné. Pokud má Vaše přítelkyně nebo manželka ráda vkusné šperky, jsou tyto náušničky vhodnou volbou.

A v neposlední řadě je tu například stylová náušnice na ucho s lístečky, kterou stačí jednoduše nasadit na boltec. Náušnice je pouze na jedno ucho, kde vytváří dojem, že máte piercing.

Dámský náramek s kamínky v tyrkysové barvě Náušnice s kočičkami ve stříbrné barvě Náušnice na ucho s lístečky

svou lásku slavík růži pěl,
růžinu jevil vonný vzdech.

Prohlédnout si můžete také naši speciální kategorii Svátek zamilovaných a Skladovky, ve které najdete produkty s dodáním do tří dnů od přijetí platby. Určitě něco pro svou drahou polovičku vyberete :)

- úryvky z básnické skladby Máj, Karel Hynek Mácha