MDŽ(m)? Moudra do života (muže)!

MDŽ je za rohem! Že to neslavíte? A že je to závan minulého režimu? Pletete se. A hlavně – o vás tady teď vůbec nejde. Protože chceme, abyste byli ve svém partnerském životě maximálně šťastní, máme tu pro vás menší MDŽ i my sami. Moudra do života, díky kterým vyberete ten perfektní dárek pro vaši perfektní ženu. Přečtěte si základní fakta o ženách, která vás navedou k dokonalému překvapení.

Ženy zbožňují serepetičky

Zdá se vám nějaká “věc” jako ohromná zbytečnost? Kupte jí to. Čím větší nesmysl, tím rozkošnější a vábivější pro ženu je. Ženy jsou v tomto ohledu totiž takoví MacGyverové a z ruličky od toaletního papíru vám udělají nástěnnou dekoraci do ložnice.

“Přitom taková blbost, co?” :)

 

Dámy si potrpí na detaily a přesvědčí vás, že vlastně potřebujete věci, o nichž jste dodnes nevěděli, že existují. Pár tipů na blbůstky do domácnosti pro vás samozřejmě máme i my:

Posaďte jí chlapa do hrnečku

Pan čaj - sítko 

Srdíčka. Srdíčka everywhere

60 kusů dřevěných srdíček

Milujete její bramboračku?

Plastová naběračka Nessie

Naznačte ji něco… nebo někoho :)

Praktický držák na zubní kartáčky

Ženy potřebují úložné prostory

Jak jste si jistě všimli, když si objednáte ženu, přijde i s hromadou příslušenství. A pokud nechcete mít z domu kůlničku na dříví, musíte ji zásobit pořádnou dávkou dóziček, boxíků, taštiček a kabelek a krabiček. A když jí takové vychytávky darujete, ukážete, že se umíte empaticky vcítit do jejích tužeb, potřeb a přání.

Tady je hned několik takových miniskrýší, kterými jí můžete vyznat lásku:

Pro romantičku s tajemstvím

Krabice s motivem květin se zámečkem

Pro parádnici

Kosmetický kufřík s puntíky - více barev

Pro milovnici čaje

Plechový box na čaj s motivem ovoce

Pro cestovatelku

Sada tří kovových krabiček na čaj

Ženy potřebují držet kasu

Nepotřebují. Ale ruku na srdce – vy to potřebujete. Pro vlastní dobro se tomu nebraňte a svěřte své dámě rozpočet, který byste jinak rozházeli za kompenzací různých krizí středních i nestředních věků. Ženy umí perfektně hospodařit. A když sem tam ujedou a udělají si nějakou radost? Buďte rádi. Jsou potom šťastné = vy jste šťastní.

A aby to ujíždění měly co nejpříjemnější, vybavte je nějakou fešnou peněženkou:

Dlouhá dámská peněženka - 6 barev Malá peněženka v podobě kočičí hlavy Dámská peněženka s kočičkami ve více barvách

 Ženy se chtějí líbit. A hlavně vám

Marilyn na to měla jasný názor: Diamonds are a girl’s best friend. Jenže takové diamanty se mohou drobátko prodražit. Navíc žádná praktická žena by asi jen tak diamantový náhrdelník nevyvětrala, protože by se v tmavých městských uličkách musela držet za hrdlo.

Ale to, že vám je vaše dáma nejdražší nemusíte ukazovat nejdražším prostředkem. Pořiďte jí něco vkusného a milého, aniž byste se zruinovali na několik let dopředu. Tady jsou naše bižutipy:

Šperk na ucho ve stříbrné barvě Módní náušnice s lístečky Prstýnek na nehet zdobený krystaly ve dvou barvách

Tak co, vybrali jste? Napište nám, čím (a jestli vůbec něčím) hodláte letos svoji ženu překvapit. A nezapomeňte – v životě určitě nemáte jen tu jedinou. Ještě jsou tu sestry, maminky, babičky, dcery, neteře a sestřenice. :)