Znáte z TV

Pokud patříte mezi ranní ptáčata, jistě to znáte. Zapnete televizi a z ní na vás vykoukne holohlavý postarší pán s výraznou náušnicí v uchu, několika zlatými prsteny a v obleku křiklavé barvy. Nejedná se o nikoho jiného než světoznámého obchodníka, jenž dokáže smažit vajíčka na kapotě auta a vyčistit snad jakoukoliv špínu na světě, Horsta Fuchse. 

Horst je skvělý obchodník a dokázal byl prodat snad i svou babičku, ovšem není jediný, kdo nabízí skvělé produkty. A právě proto vznikla kategorie ZNÁTE Z TV

Protáhněte se jako Chuck Norris!

Na konci devadesátých let nám Chuck Norris tvrdil, že se drží ve formě hlavně díky Total Gymu. Ten v nabídce sice nemáme, ale na pořádný workout vám určitě postačí i víceúčelový gumový posilovač. Ovšem ne každý z nás je jako Chuck Norris, který hrál ruskou ruletu s plně nabitou zbraní a vyhrál, a tak může dojít při posilování ke zranění. Na tyto případy jsme připraveni, a proto v této kategorii najdete Ortézu na rameno a v krajním případě se postaráme i o vaše kolena s touto magnetickou podporou

Víceúčelový gumový posilovač Černá ortéza na podporu ramene   Magnetická podpora kolena

Vajíčko na kapotě neusmažíte, ale...

Velkou část teleshoppingového zboží tvoří kuchyňské potřeby. U nás sice nenajdete mixér, který nadrtí i led nebo nůž, díky němuž přeříznete plechovku vejpůl, přesto pár zajímavých kuchyňských potřeb nabízíme. V první řadě je to Silikonová mulfifunkční poklička. Oddělit žloutek od bílku není vždycky úplná sranda. S oddělovačem žloutků a bílků se z této disciplíny stane rutina. Po dobrém jídle je důležitá správná ústní hygiena. I v tomto případě máme řešení a nabízíme náhradní hlavice na elektrický kartáček.

Silikonová multifunkční pokličkaOddělovač žloutků a bílků   Náhradní hlavice na elektrický kartáček - 4 ks

Co vám ani Horst nenabídne?

Zboží je však mnohem víc. 

Ortopedické vložky do bot z paměťové pěny - A budete chodit jako král.

FIX It Pro na opravdu škrábanců na karoserii - Spolehlivě zamaskuje jemné poškození laku auta.

Flexibilní zahradní hadice s hlavicí na hadici - Blíží se sezona, jak plánujete zavlažovat zahradu vy?

Zdravotní polštář z paměťové pěny - Protože spánek je prostě boží.

Vibrační pás na krk pro uvolnění - Zbavte se stresu a napětí

Fix It Pro  Flexibilní zahradní hadice s hlavicí na hadici - modrá barvaZdravotní polštář z pamětové pěny

Nakupování prostřednictvím teleshoppingu je mocné. Jeho obrovskou devízou je zprostředkování koupě z pohodlí domova. To u nás však lze taky a ani nemusíte zvedat telefon. Pokud si říkáte, že výhodou teleshoppingu je, že zboží ukazují v praxi, mám pro vás super novinku. Již brzy se můžete těšit na videa, kde budeme recenzovat a předvádět ty nejzajímavější produkty. Takže buďte naladěni a sledujte naše stránky!

A to je skvělé, není to skvělé?