Povalentýnské hýčkání: Jak si udělat dobře i bez chlapa?

Že Valentýn tak úplně nevyšel? Vykašlete na svátek zamilovaných a zamilujte se do sebe. Udělejte si dobře. Samy. Doma. Jen tak. Zasloužíte si to.

Vychutnejte si to: Láska prochází žaludkem

Co by to bylo za osamělý dýchánek bez něčeho tekutého? (Nedělejte, že jste to neměly v plánu:)). Pokud to nedáte naráz, určitě se vám bude hodit vakuová zátka na víno. Nebo máte zálusk na pořádně namražený koktejl? Spasí vás magické ledové koule nebo chladicí kameny.

Kovová vakuová zátka na víno Magické ledové koule Chladící kameny do nápojů, sada 8 kusů

Čokoláda dělá svět hezčí. Ale co to takhle pojmout jinak než na stojáka u špajzu? Oslaďte si den čokoládovým fondue s čerstvým ovocem. Ha! Kdo potřebuje chlapa teď?

Uvolněte se: Wellness podomácku

Dobře. Přeci jen se vám bude nějaká ta pomocná ruka hodit. Nechte si na sebe rozložit horké kameny a dejte košem bolavým zádům. A pak dejte košem i té pomocné ruce, dneska je to jen o vás.

Chladící gelová maska na oči Sada horkých kamenů Samozahřívaný krční pás

Ukápla na Valentýna nějaká ta slzička kvůli nějakému tomu demižnovi? Sklidněte oči, pomůže vám k tomu chladicí gelová maska. A pokud se teď prudce otáčíte za novými fešáky, možná to bude chtít samozahřívaný krční pás.

Pak už jen stačí hodit nohy do lavoru a život dostane opět smysl.

Vypiplejte se: Protože žádná se tak nenarodila

Je čas ukázat, o co přišel ten pakůň, který se na vás vybodl na Valentýna. Umaštěné tepláky a zašmodrchaný drdol vám sice sluší, ale teď musíte ukázat svoje nejlepší já. A tady jsou serepetičky, které vám k tomu pomůžou:

  •  

    Ručníkový turban: Že jste si tu drahou bio masku na vlasy schovávaly na speciální příležitosti? Teď přišel její čas. S naším turbanem si budete připadat jako v lázních.

     

  • Jehla na odstranění akné: Nípejte se jako profík. Když už.

     

  • Manikúrový set: Až budete lovit někoho nového, musíte vystrčit pořádně ostré drápky.

     

  • Depilační pružina. Ženy s knírem jsou sexy. Ale ne na našem kontinentu. A ne v tomto století.

     

  • Pemza na nohy. Pokud máte trošku tvrdší paty.

     

  • Odstraňovač kůže s žiletkou: Pokud máte trošku tvrdší paty a pemza selhala.

     

  • Kosmetické štětce: Celé to veledílo podtrahněte nějakým pěkným líčením. Jestli to po tom vínu ještě zvládnete. :)

 

Manikúrový set Ručníkový turban pro mokré vlasy Depilační pružina

A korunujte se

Protože teď královnou jste vy. Otevřete okno. Nebo to vyřvěte z balkónu. A víte vy co? Rovnou si nasaďte korunku. Usmívejte se, zaplačte si, chtějte světový mír a užijte si moment slávy.

Korunka do vlasů - více stylů

Splněno a načančáno? Nahoďte selfíčko na své sociální sítě a označte nás. A pokud máte nějaký tajný trik na dokonalou relaxaci, určitě se o něj podělte v komentáři.