Nejbizarnější produkty, které vám vrátí vůli žít

Myslíte si, že jste viděli všechno? Nic vás nepřekvapí? Nic s vámi nehne? Tahle planeta vám už nemá co nabídnout? Tak čtěte dál a uvidíte, že je stále pro co žít. Co zkoušet. Čemu se divit. Co objevovat. A hlavně – co nakupovat.

Rovnoprávnost v čůrání

Toaleta pro ženy - přenosnáNěkdo už nevydržel poslouchat hořekující ženštiny ohledně toho, že to mají chlapi v mnohém jednodušší (což prostě pořád ještě mají). A tenhle chytrý “někdo” na to šel od podlahy a vymyslel čurokap aneb dámskou přenosnou toaletu.

Silikonová vyfikundace (nekřižujte nás, je to ve slovníku) dámám pomáhá se vyčůrat (slovem dnešních swagerů) takzvaně “na pána”. Na stojáka. A s přesnou muškou.Toaleta pro ženy - přenosná Pokud nevíte, jak venku čůrají holčičky a jak kluci, zkuste si to vygůglit a pochopíte ten povyk.

Zatímco pánům stačí tři zuby od poklopce, dámy předvádějí plié a při tom si ještě spálí půlky o kopřivu. Ale těm časům je konec! Objednávejte. A podílejte se na urinální revoluci.

 

Adéla ještě nevečeřela

Bz. Bzzz. Bz bz? Bz! Neznáme nikoho, koho by neprudily mouchy. Zbraní proti těmhle okřídleným otravám je dost, ale Mucholapka podivná - 100 semenplácačky a ulepené mucholapky jsou mainstream. Mnohem dobrodružnější je vychovat si na otravné letouny pořádně zubatého zabijáka.

Kdepak muškát, fíkus nebo kaktus. Pořiďte si mucholapku podivnou, květinku, která nejen hezky vypadá, ale ještě si smlsne na té ubzučené poletující frustraci. Svojí masožravku si navíc vypipláte od semínek, takže vám to dá pocit stvořitele světa.Mucholapka podivná - 100 semen

A když vás totálně vystresuje pavouk suverénně kráčející prostředkem obýváku s výrazem, jako by mu to tam patřilo? No… je to na vás. Ale Adélka jistě ocení velkolepou hostinu.  

 

Venčení ratolestí

Bezpečnostní postroj pro dětiTento vynález možná nebude na empatické maminky působit až tak absurdně. Ale pokud se vám ještě nerozeřval biologický budík a na ty uprděné zmenšené lidi koukáte raději z bezpečné vzdálenosti, zřejmě vás tohle vodítko dětí dost pobaví.

Jen si představte, že takhle potkáte na ulici několik rodičů s capartíky na uzdě. A to jsme si mysleli, že čivavy a smetáky s mašličkou jen tak něco netroufne.Bezpečnostní postroj pro děti

Přesto je třeba uznat, že se jedná o produkt velmi praktický. Špunti se s bezpečnostním postrojem naučí chodit tak snadno, že z nich budou za moment malí Harapesové nebo Boltové. Jen pozor – tuhle ubrečenou kabelku od vás asi v žádném sekáči neodkoupí. :)

 

Sci-fi korýtko pro prasátka

Gyro Bowl nevyklopitelná miska pro dětiKdyž jsme u dětí… tyto druhy jsou specifické tím, že občas umí udělat pořádný brajgl. Sice je neztlumíte, nepřevoníte, nevyměníte, ale můžete předvídat. Připravit se. Zabránit katastrofě prevencí.

Už nemusíte předem koukat na nabídku realit, jakmile svoláváte rodinu k obědu. Podejte prckům krmivo v této super-truper vymazlené nevyklopitelné misce. Ať se budou snažit jakkoli, život vám nezdemolují.Gyro Bowl nevyklopitelná miska pro děti

A abychom to všechno nesváděli na děti, vězte, že podobná vychytávka potěší i kdejakou nemotornou maminku nebo roztěkaného tatínka. Jen nevíme, co jim na tak speciální nádobí poví kolegové v práci.

 

Stojí za zmínku. A za to

Neuvěřitelných vychytávek tu máme samozřejmě víc a každý z nás se asi pozastaví nad něčím jiným. Ale abychom vás neuspali, ve zkratce vám tady shrneme ty nejprapodivnější:

A to je pro dnešek asi dost pozoruhodností. Našli jste v naší nákupní galerii jiný produkt, který vás ještě na mladá nebo stará kolena dokázal překvapit? Napište nám o něm v komentáři.