Kočičí invaze

Dnes jsme se Vás rozhodli seznámit s naším místním zvěřincem. Společnost nám tu dělá rovnou několik živočišných druhů, tentokrát se ale zaměříme na naše kočičí přátele, kteří hledají nový domov. Ideálně u nějakých milých lidí, kterým okamžitě přirostou k srdci. O každém jedinci se dozvíte více, pokud kliknete na jeho jméno nebo fotografii.

FERDA je naším nejoblíbenějším kočičím důchodcem. Jeho stářím stříbrná srst se krásně leskne, když si během teplého odpoledne usmyslí, že se Vám obtočí kolem krku. Sice Vás příliš nezahřeje, ale bude společníkem, ke kterému se budete rádi vracet. Pokud Ferdu pořádně vyčesáte kartáčem, můžete si domů pořídit jeho hladkosrstou variantu. 

Náhrdelník s drobnou kočičkou

MONTY je velmi mazlivým společníkem, který se Vám přilepí k ruce a už se nepustí. Je zvídavý a hravý. Když je spokojený, vydává tikavý zvuk, který zesílí, když k němu přiložíte ucho. Inteligence mu rozhodně neschází - když se podává večeře, vždycky chodí na vteřinu včas! To samé platí pro jeho bílé dvojče.

Dámské hodinky s kočičkou v originálním provedení

BĚLKA, KLIČKA, TLAPKA & TÝNA jsou naše veselá parta, která je nejradši, když se drží pospolu. Všechny holky jsou velmi přítulné a rády se předvádějí. Dobře jim bude v předsíni, obývacím pokoji nebo ložnici. Jelikož se o ně jejich předchozí majitel nestaral příliš dobře, jsou hodně ploché a než někomu začnou plně důvěřovat, drží se hodně... při zdi.

Samolepka na zeď - čtyři kočičky

MUF & PUF jsou dvě roztomilá koťátka, která bez sebe nedají ani ránu. Jsou zvyklá být neustále u sebe. Všechno dělají společně. Nejraději se toulají po nocích a různých akcích, kde se mohou blýsknout a předvést se. Jejich velkou výhodou je to, že nezabírají příliš mnoho místa. Vždycky se Vám schoulí do vlasů a budou obě spokojená.

Drobné náušnice s kočičkami

OBRÁNCI jsou taková naše rarita. Přichází a zase odchází. A nikdo neví odkud a kam. Jsou to však velmi věrní hlídači, kteří se svými schopnostmi mohou vyrovnat kdejakému psu. Když jse jim rozhodnete svěřit do péče své peníze nebo jiné cennosti, postarají se o to, aby se jich nikdo nedotkl. Za odměnu jim stačí jen podrbání za oušky.

Malá peněženka v podobě kočičí hlavy

MICINKA je naprosté zlatíčko, které miluje pozornost. Připlíží se k Vám, zavrní a začne se Vám proplétat mezi nohama, odkud už nevyleze. Vždycky u toho má vesele zvednutý ocásek, kterým Vás lochtá v podkolenní jamce. V zimě má však její chování celkem praktickou výhodu - krásně Vás zahřeje!

Originální punčocháče se zvířecími motivy - motiv kočka

MACÍČEK je pěkně vypasený kamarád do nepohody. Nemáte zrovna náladu chodit ven nebo se s někým bavit? Chcete být celý den zalezlí u televize nebo v posteli? Macíček Vám bude dělat společnost. Uvelebí se pod Vaší hlavou, kde zajistí pohodlí i Vám. Pohodovějšího přítele si přát nemůžete.

Plyšová kočička v několika barvách

AZRAEL je dalším hlídačem, který k Vám domů nepustí žádného nevítaného hosta. Stačí mu připravit místečko u okna a uvidíte, že se výsledky dostaví prakticky okamžite. Naježí se a bude hlídat. Když se mu něco nelíbí, umí to dát hlasitě najevo - prská a škrábe všude kolem. V takové chvíli je lepší se mu obloukem vyhnout.

Samolepka na okno - Naježená kočička

SALEM je sympaťák, který celé dny tráví skákáním po stromech a policích. Proto je pak náležitě unavený. V takovém případě je pak nejradši, když jej budete všude nosit s sebou - za to Vám bude pečlivě střežit všechny kosmetické potřeby, které vlastníte. A ano, zvládne to i se zavřenýma očima, až takový je to pašák!

Dámská kosmetická taštička - kočka

Nabídka našich kočičích svěřenců se zdá nekonečná. Pokud byste měli zájem a chtěli si prohlédnout i ty ostatní, na které se dnes neusmálo štěstí, můžete zavítat do kategorie Kočičí invaze, kde najdete spoustu dalších věcí s motivem koček!