Vysvědčení je tu!

Se závěrem ledna se nám blíží čas rozdávání vysvědčení. Ačkoliv pololetní vysvědčení není tak důležité, jako to závěrečné, musíme si uvědomit, kolik úsilí během roku naše ratolesti vydají, aby ten kus papíru vypadal aspoň trochu k světu. Velká část psychologů se shoduje v tom, že se jedná o důležitý milník v životě dítěte, a proto by rodiče neměli přejít mávnutím ruky. Výběr dárku je ovlivňován mnoha faktory. Je potřeba se řídit nejen věkem nebo pohlavím, ale také zálibami nebo v neposlední řadě známkami. Synovi, který na poslední chvíli ukecal učitelku na čtyřku z prvouky asi nemá cenu kupovat za odměnu nejnovější iPhone, přesto málá pozornost určitě potěší. A my se pokusíme vám poradit, čím ty své sviště potěšit.

DÁRKY PRO CHLAPCE

Magnety NeoCubeMagnety Neocube - 216 ks - NeoCube je něco mezi stavebnicí a hlavolamem. Sada obsahuje 216 ks magnetických kuliček, ze kterých lze vytvářet neuvěřitelné množství obrazců. Tato hračka podporuje prostorovou představivost a fantazii a pomáhá rozvíjet motorické a intelektuální schopnosti vašich dětí. NeoCube funguje také jako skvělý antistresový a relaxační pomocník. A co je hlavní? Užije si s ním mnoho zábavy celá rodina! tento produkt navíc patří mezi Skladovky, což znamená, že jej doma můžete mít do 3 dnů od zaplacení. Co víc si přát? Upozorňujeme, že produkt obsahuje velmi malé části, a proto není vhodný pro nejmenší.

Kreativní polštář v podobě břízového polena

 

Kreativní polštář v podobě břízového dřeva - Dámy a pánové, nyní se díváte na Rolls-Royce mezi polštáři! Málokterý polštář vyniká tak unikátním designem, jako právě toto poleno. Polštářek je velice měkký a pohodlný a odpočívání s ním je více než slastné. Díky svému neotřelému vzhledu však stejně tak dobře poslouží jako dekorace dětského pokoje. Cestuje Váš synek rád? Polštář v podobě břízového dřeva je vhodný na cesty, ať už letíte první třídou nebo jen složíte hlavu pod stanem. Na jednu věc však musíte dávat pozor. Polštář vypadá tak reálně, že se někdo může rozhodnout s ním přiložit. Všichni přece víme, jak dobře březové dřevo hoří :) 

 

3D model puzzle tank Tiger

 

3D model puzzle tank Tiger -  Ruku na srdce, který malý kluk si nikdy nehrál na vojáky? Tank Tiger byl jednou z nejmocnějších zbraní Německé říše v období 2. světové války. Maximální rychlost Tigera byla 40 km/h a dojezd až 100 kilometrů (nutno podotknout že po silnici, v terénu tyto hodnoty klesaly). tank byl dlouhý více než 6 metrů a vměstnala se do něj pětičlenná posádka. Pořiďte synovi tento 3D model jednoho z nejznámnějších a nejlepších tanků všech dob. Nejenže si užije mnoho zábavy během sestavování, ale také vytvoří stylovou a velice vkusnou dekoraci do vlastního pokoje. 

 

 

DÁRKY PRO SLEČNY

Náušnice pavouk Náušnice pavouk - Patří Vaše dcerka mezi parádnice, ráda své okolí udivuje  neuvěřitelnými doplňky a snaží se často vypadat jako maminka? Pak by jí určitě potěšily  nějaké ty náušnice. A můžete si být jisti, že náušnice v podobě pavouka jen tak někdo  nemá! Náušnice vypadají velice reálně, takže se připravte na pár stresových situací a  náběhů na infarkt. Náušnice jsou skvělou ozdobou v případě, že chcete někoho polekat a  lidí trpící arachnogfóbií skutečně není málo. Nasazování náušnice je jednoduché, stačí mít  propíchnuté ucho. Balení sice obsahuje pouze jednu náušnici, ale stejně si buďte jisti, že  bez povšimnutí nezůstane. 

 

 

 

Polštářek ve tvaru kočičky

 Polštářek ve tvaru kočičky - Nedílnou součástí každého dětského pokoje by měl být krásný, měkký a pohodlný polštářek, ideální s nápaditým a originálním designem. Všechny tyto aspekty splňuje tento polštářek v podobě kočičky. Když se na něj podíváte, připomíná opravdovou kočku, která se zahleděla do dálky. Posaďte kočičku do okna a schválně kolik návštěv se optá, zda jste si do domácnosti nepořídili nového čtyřnohého mazlíčka. Délka polštářku je 45 cm, je tedy dostatečně velký na pohodlný odpočinek. V noci polštáře milerád zastane funkci oblíbeného plyšáka. Je totiž na dotyk velmi příjemný. 

 

 

 

3D samolepka na zeď s delfíny3D samolepka na zeď s delfíny  - Na světě asi nenajdete mnoho dětí, které by neměly rády zvířátka. A přávě delfín patří mezi ty vůbec nejpopulárnější. Přineste své dceři do pokoje kousek podmořského světa. Tato samolepka se stane dominantou dětského pokoje. Její aplikace je velmi jednoduchá a zvládne jí téměř každý. Samolepku je potřeba nanášet na hladký, odmaštěný a očištění povrch. A kdo ví, třeba toto inteligentní zvíře bude Vaši dceru fascinovat natolik, že z ní vyroste mořská bioložka. I tento produkt je skladem u nás v České republice, a je tedy k dodání do tří dnů

 

 

 

DÁRKY PRO ODROSTLÉ DĚTI

Nesmíme zapomenout na to, že vysvědčení dostávají i středoškoláci. Osmnáctiletého dorostence asi těžko utáhnete na plyšáka nebo jiné hračky. Proto je potřeba zapojit fantazii. A od toho jsme tu my, abychom poradili. 

Hodinky pro ženy se zajímavě řešeným ciferníkem Hodinky pro ženy se zajímavě řešeným ciferníkem - Potěšila Vás dcera dobrým vysvědčením a chcete jí dát najevo, že si úsilí vážíte? Darujte ji tyto krásné zdobené hodinky se zajímavě řešeným ciferníkem. Hodinky jsou posázeny několika kamínky, které jim přidávají na zajímavosti a puncu luxusu. Dokažte dceři, že již není dítě a berete ji jako dospělou. Hodinky jsou dostupné hned v pěti variantách, takže si jiště vybere každý z vás. 

 

 

 

 

LED USB světlo k počítači nebo notebooku 

LED USB světlo k počítači nebo notebooku - Málokterý teenager si dovede svět představit bez počítače nebo notebooku. Často dlouho do noci surfujou na internetu, chatujou s přáteli na Facebooku či prohlíží fotografie na Instagramu. V takovém případě se vyplatí mít v pohotovosti LED světlo. LED USB světlo k počítači nebo notebooku Vám pomůže získat světlo, pokud právě pracujete. Světlo stačí zapojit do USB vstupu, díky čemuž začne okamžitě fungovat. Světlo můžete zapojit také do iPadů, čteček nebo power banek. Flexibilní tělo je velkým plusem. Obzvlášť efektivní pomůckou se toto světlo stane na intru či koleji, když má Vaše ratolest spolubydlící, které nechce při spaní rušit světlem. 

 

5000mAh outdoor nabíječka pro chytré telefony 5000mAh outdoor nabíječka pro chytré telefony - Pokud jsem v předchozím příspěvku psal, že si teenageři nedovedou svět představit bez notebooku či počítače, o mobilním telefonu to platí dvojnásob. Dnešní telefony jsou tak chytré, že leckteří jedinci počítače ani nepotřebují. Mají-li však jednu vadu, je to nedostatečná kapacita baterie. S tímto produktem však Vašemu dítěti baterie nikdy nedojde. Tato přenosná nabíječka je převratným vynálezem pro každého cestovatele. Nabije telefon bez přístupu k elektřině, nouzově posvítí a v případě velké krize se díky solárnímu panelu povede telefon nabít i za pomocí sluneční energie. Je dodávána s praktickou karabinkou, takže ji lze dle potřeba připnout na batoh či jinou část oděvu a výbavy. Pro rodiče má tento produkt ještě jednu nezanedbatelnou výhodu - vaše ratolest už se nikdy nebude moc vymluvit na vybitou baterii, když zapomene zavolat.

 

Dobře myšlený dárek nemusí nutně fungovat pouze jako odměna, ale také jako motivace. Pokud dítě vidí, že za dobře odvedenou práci dostane odměnu, hned pracuje intenzivněji. Nenadchnul vás žádný z dárků v tomto příspěvku? Nezoufejte a podívejte se do kategorie Dárky za vysvědčení, kde jsme jich vybrali mnohem více.