Sob kam se podíváš

Rok se s rokem sešel a na dvěře opět klepou Vánoce. Vánoční svátky jsou obdobím plným tradic a zvyků. Celý byt je provoněný cukrovím, v obývacím pokoji se tyčí krásný stromek, byt je plný poschovávaných dárků a čas určitě zbyde i na nějakou tu pohádku. A pokud k Vánocům neodmyslitelně patří nějaké zvíře, pak je to určitě sob.

Pokud si chcete zpříjemnit sváteční chvilky roztomilými motivy a dekoracemi, neváhejte navštívit kategorii SOB, kam se podíváš. Velmi oblíbené jsou v poslední době 3D samolepky na zeď. Vaše děti jistě zaujme 3D samolepka Santa se soby. Velice zajímavý obrázek s lehce mystickým a tajemným nádechem objevíte na Santa se soby - 3D samolepka na zeď. Chcete ukázat, že dárky jsou na cestě a mít soba na dosah ruky? Pak se vám určitě zalíbí 3D vánoční samolepka se sobím spřežením.

  3D samolepka Santa se soby  Santa se soby - 3D samolepka na zeď 3D vánoční samolepka se sobím spřežením

Sobí motiv často proniká i do módního odvětví. Kdo z nás by nikdy neviděl na ulici člověka ve svetru se sobem. Svetry ovšem tato móda nekončí. Chcete ze své ratolesti udělat roztomilého sobíka? Vyzkoušejte Dětskou čepičku s motivem soba. A s námi můžete zajít ještě dál. Nohy v teple totiž Vaše děti mohou mít s vtipnými vánočními ponožkami s motivem soba. Jsou zhotovené z bavlny a zasílané v různých barvách. Když už jsme hovořili o těch svetrech, ani my jsme na něj nezapomněli. Vánoční svetr se sobem je módní evergreen, který na vánočních večírcích budete potkávat i za 30 let. A je to jedině dobře, protože tradice je to, co dělá z Vánoc nejkrásnější období v roce.

Dětská čepička s motivem soba    Dětské vánoční ponožky se sobem           Dámský vánoční svetr se sobem

Ať už si z kategorie Sob, kam se podíváš vyberete cokoliv, nezapomeňte, o čem vánoční svátky opravdu jsou. Navštivte své blízké, zakousněte vanilkový rohlíček, koukněte na Libušku Šafránkovou ve své nejslavnější roli a hlavně si užijte ty chvíle pohody.