Motýlí invaze

Ve světe filmu jsou zvířecí invaze denním chlebem režisérů. Pokud patříte mezi fanoušky "béčkových" hororů, určitě jste si všimli, jak často na nás útočí rozličné živočišné druhy. Nejčastěji se hrdiny podobných filmů stávají zvířátka, ze kterých má mnoho z nás strach, ať už se jedná o hady, pavouky nebo žraloky. Asi jako první s tímto žánrem začal legendární Alfred Hitchcock, jenž dal život dnes již klasickému hororu Ptáci. To se psal rok 1963 a tento snímek získal Oscara za vizuální efekty. Od té doby na podobné téma vzniklo nemalé množství filmů, i když jejich kvalita Hitchcockova úspěchu nikdy nedosáhla. Přesto se nalezne mnoho fajnšmekrů, kteří tyto filmy vyhledávají a udržují je tak při životě. 

Invaze na pevnině

Jak jsem již naznačil, často v takových hororech vystupují hadi. A asi největší slávu sklidil snímek Hadi v letadle. Ačkoliv se nejedná o film, který by hýřil nápadem a skvělými hereckými výkony, svou atmosférou a místy až absurdními momenty si však cestu k fanouškům našel. Ruku na srdce, jak byste se asi cítili během bouře v letadle plném zmutovaných hadů, a to bez pilota. Od hadů nemusíme jít daleko. Na své si v podobných snímcích přijdou i lidé trpící arachnofobií. Ve filmu s příznačným názvem Pavoučí teror jich je doopravdy hodně a rozhodně neplatí pravidlo "on se tě bojí víc, než ty jeho." Když už se bavíme o zvířátkách, která mají více než čtyři nohy, určitě za zmínku stojí film s prozaickým názvem Kobylky nesou smrt. Ačkoliv se v deseti ranách egyptských hovoří o tom, že kobylky spasou veškerou úrodu, zde si můžete být jistí, že nezůstanou jen u žita a pšenice.

Invaze na moři

Byla by škoda se soustřeďovat pouze na suchozemskou zvířenu, když jsou oceány plné nádherných a podivuhodných tvorů. Když hovoříme o tomto druhu filmů, nemůže v jejich výčtu chybět snímky plné geneticky modifikovaných žraloků. Dnes již téměř nesmrtelným dílem je film Sharkonado. Nutno dodat, že tento film plný ozubených zabíjáků, kteří napadají kolemjdoucí vyskakujíc z tornáda, zaznamenal takový úspěch, že se dočkal i pokračování. A právě, když si člověk pomyslel, že "originálnějšího" scénáře se jen tak nedočká, objevil se další snímek s podobnou tématikou, a to Avalanche Sharks. Tentokrát však žraloci neatakují kolemjdoucí z tornáda, nýbrž brázdí lavinami na hřebenech hor.

Invaze na PoštovnéZDARMA.cz

Co se týče tohoto subžánru hororů, považuji se svým způsobem za experta, a proto můžu směle tvrdit, že PoštovnéZDARMA.cz je opět o něco dál a přišlo s originální akcí. Jsme totiž první, kdo rozpoutal invazi motýlů! Ne snad, že bychom měli tajnou motýlí farmou a chystali se na nějakou ofenzivu, ale naše nabídka je plná zboží s motivy tohoto impozantního tvora. Motýlí motivy naleznete na rozličném zboží, ať už se jedná o dekorace do bytu, šperky, hodinky nebo samolepky. 

Mezi našimi zákazníky si velikou popularitu získala LED lampička ve tvaru motýla. Tento produkt je opatřen přísavkou, díky které lze jednoduše přichytit na hladkém povrchu. Mění sedm různých barev a jedná se o velmi pohlednou a originální ozdobu pokoje. Cena tohoto produktu je navíc opravdu skvostná!

Neméně zajímavým produktem jsou Dámské hodinky se zajímavým motivem motýla. Tyto hodinky zaujmou především svým výrazným ciferníkem, který je ozdoben drobným motýlkem. Jedná se o velice hezký doplněk šatníku pro slečnu či ženu každého věku. Za zmínku jistě stojí i fakt, že je možné si vybrat z několika barevných variant.

Když už jsme z těch populárních ozdob, určitě nemůžu zapomenout na Připínací motýlky do vlasů. Tito motýlci působí velice jemným dojmem a perfektně doladí Váš účes. Připínají se jednoduchou sponou a vybrat si lze z několika barevných kombinací. Nutno také podotknout, že balení neobsahuje jednoho, ale rovnou dva motýlky! Pokud tedy hledáte krásný doplněk do vlasů, na nic nečekejte a pořiďte tento produkt. 

   Motýl - LED lampička  Připínací motýlci do vlasů  Dámské hodinky se zajímavým motivem motýla

Ať už hledáte hodinky, jemný šperk či dekoraci na zeď, nebo jste jen fascinována ladným pohybem motýlích křídel, určitě si v naší nabídce vyberete. Veškeré produkty spadající do této kategorie naleznete zde. A nezapomeňte na jednu věc - žraloky, hady a pavouky uvidíte všude, motýlí invazi jen u nás!