DESIGNOVKY DO KUCHYNĚ

Chcete mít stylovou a veselou kuchyň, ve které se Vám budou jídla připravovat jedna radost? Dejte s námi sbohem nudným doplňkům a pomůckám! Připravili jsme si pro Vás celou desítko výborných produktů, které Vás budou bavit a které Vám především mohou zásadně ulehčit a zpříjemnit život. Proč zůstávat pouze u funkčnosti, když můžete mít i originální design? Možná Vás překvapíme a v tomto článku narazíte na něco, co nutně potřebujete Vy nebo Vaši známí.

PLASTOVÁ NABĚRAČKA NESSIE Vás zaujme na první pohled. A pokud ne na ten první, určitě se o to postará ten druhý, který už bude o něco víc soustředěný. Vypadá jako naběračka. Funguje jako naběračka. JE to naběračka. Ale zároveň taky obrovská příšera z Lochnesského jezera, která Vám polévku nebo omáčku pohlídá před všemi, kteří by ji chtěli bez dovolení ujídat. No řekněte, nevypadá její kukuč vskutku zlověstně?

Plastová naběračka Nessie

SADA NAPICHOVÁTEK V PODOBĚ PTÁČKŮ vypadá celkem nevinně. To ovšem platí jen do chvíle, než na stůl přinesete chutně vypadající jednohubky. To se pak ptáčci na svých bidýlkách nedokážou udržet a musí do akce. V sadě je rovnou šest takových nedočkavců, kteří se už těší, až Vám budou moct vypomoct na domácích oslavách a slavnostech. Hlavně se jim nezkoušejte z nějakého důvodu smát. Nejenže naprosto postrádají smysl pro humor, ale... jen si vzpomeňte na horor ptáci. Tihle jsou navíc nabroušeně ostří.

Sada napichovátek v podobě ptáčků

2MALÍ MUŽI SLOUŽÍCÍ K NADZVEDNUTÍ POKLIČKY jsou milá a sympatická pomocná síla, kterou v kuchyni jistě oceníte. Tihle dva chlápci jsou tak nadaní a intuitivní, že dokážou zabránit malým katastrofám. Nikdo přece nechce, aby mu z hrnce vařící se voda vytékala na sporák. Pokud se navíc podíváte dostatečně zblízka, všimnete si vyrýsovaných svalů. které získali díky hodinám strávených v posilovně. Pokličku udrží klidně i malíčkem levé ruky.

2 malí muži sloužící k nadzvednutí pokličky

SILIKONOVÁ MULTIFUNKČNÍ POKLIČKA je další praktickou pomůckou, kterou při vaření užijete velmi často. Jestli patříte mezi zapomnětlivce, kterým občas vypadne z hlavy, že dali vařit vodu na těstoviny, tato poklička Vás zachrání před vodou rozlitou po sporáku. Kromě toho pod ní můžete dusit zeleninu nebo s ní přiklápět jídla při ohřívání v mikrovlnné troubě. A pokud nemáte problém jen ze zapomínáním, ale i s uklízením, jistě Vás potěší, že poklička je velmi nenáročná na údržbu. Když pod ní zrovna nezahříváte asfalt, stačí ji v podstatě jen opláchnout vodou s kapkou saponátu.

Silikonová multifunkční poklička

SILIKONOVÉ PŘÍŠERKY K ODLIŠENÍ SKLENIČEK se hodí všem, kteří mají více než jednu skleničku. Pokud si doma chcete s rodinou nebo spolubydlícími rozeznat skleničky, je tohle ideální způsob. Příšerky sice vypadají hrozivě, ale ve skutečnosti jsou velmi přítulné. Stačí je přiložit ke skleničce a už se jí nepustí. Tato silná citová vazba zajistí, že si svoji skleničku s přehledem poznáte. Příšerky se bojí samoty, proto k Vám přicestují v osmičlenné skupince.

Silikonové příšerky k odlišení skleniček

SILIKONOVÝ PODTÁCEK V PODOBĚ KNOFLÍKU Vám sice nepomůže zapnout kabát nebo džíny, ale i tak je doplňkem, který se hodí do každé domácnosti. Díky svému materiálu je odolný vůči nízkým i vysokým teplotám. Můžete mu tak svěřit budoucnost Vašeho hrnku s horkým čajem, který Vám už nikdy nenechá na stole mokrý otisk. Když si pořídíte celou sadu, můžete pak oslňovat Vaše návštěvy. Velkou výhodou je také ohebnost a neklouzavý povrch.

Silikonový podtácek v podobě knoflíku

DESIGNOVÁ NABĚRAČKA LABUŤ je elegancí, která rozzáří každou kuchyňskou linku. Věděli jste, že labutě jsou velmi věrní ptáci? V přírodě si najdou jednoho partnera, se kterým jsou celý život. To samé platí u téhle stylové naběračky - bude s Vámi do svého posledního dechu. K této naběračce navíc zasíláme podtácek, na který můžete již použitou naběračku postavit, nedojde tak k zašpinění stolu nebo linky.

Designová naběračka Labuť

NOŽÍK V PODOBĚ PTÁČKA je další záležitostí, kterou rozhodně musíte obohatit svou kuchyni. Malý keramický nožík, který můžete díky jeho velikosti nosit například i v kabelce. Výborně se hodí na krájení ovoce a zeleniny. Originální design Vám vykouzlí úsměv na tváři, který na ní také zůstane, když jej poprvé vyzkoušíte! Takového pomocníka je vždycky dobré mít při ruce.

Nožík v podobě ptáčka

SÍTKO NA ČAJ VE TVARU EIFFELOVKY udělá radost především všem milovníkům sypaného čaje. Do silikonové Eiffelovy věže stačí nasypat Vaši oblíbenou směs čaje a pak ji nechat louhovat. Díky malým otvorům se chuť dostane do horké vody, velké kusy však zůstanou bezpečně schované. Toto sítko udělá radost i Vašim přátelům a známým, kteří si pochutnají na dobrém horkém nápoji.

Sítko na čaj ve tvaru Eifffelovky

DRŽÁČEK NA ČAJOVÝ SÁČEK VE TVARU ŠNEKA přišel na řadu jako poslední. Chvíli totiž trvalo, než se sem ti lenoši dokázali připlazit. Když se ale pomine jejich fyzická kondice a zdatnost, jde o přátele, které nebudete chtít vyměnit za nic na světě. Především v chladnějším počasí. Jsou nenároční na údržbu - za to, že Vám budou pomáhat s louhováním čaje vyžadují jen omytí a nějaké to vlídné slovo překypující chválou. Protože motivace je důležitá, že.

Držáček na čajový sáček ve tvaru šneka

Pokud Vás v této nabídce nic nezaujalo, můžete to zkusit přímo v kategorii DESIGNOVKY DO KUCHYNĚ, kde najdete další praktické vychytávky, které Vám můžou usnadnit a zpříjemnit život!